Jak wyłączam firewalla to Mozilla wchodzi ,czyli muszę tam gdzieś poszukać żeby odblokować dostęp
Jak u was działa Mozilla ?
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklepJak wyłączam firewalla to Mozilla wchodzi ,czyli muszę tam gdzieś poszukać żeby odblokować dostępW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Łatwo ci powiedzieć bo pewnie sie na tym znasz a ja musze wyciągnąć z pudełka grubą instrukcę do GData Internet security 2007
Comment
-
U mnie Mozilla chodzi aż miło. A znawcą nie jestem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Nowa wersja jest bajera. Sprawdzanie pisowni wytrąca dyslektykom ostatni argument. A sam choć dyslektykiem nie jestem, teraz też będę miał mniej literówek.
Ale muszę przyznać, że zmieniłem wersję, bo poprzednia od kliku dni mi niemożebnie muliła. Może to taka zachęta ze strony FF. Zwłaszcza, że niedawno zainstalowało mi się automatyczne uaktualnienie wersji 1.5. Czyli uaktualnili mi tak, żeby zaczęło mulić i bym czym prędzej przesiadł sie na wersję 2.0.3. Myślicie, że to już paranojaComment
-
Ja od lat używam Opery i mam święty spokój.
Zarzut, że Opera nie otwiera niektórych stron wynika z tego, że strony te są niezgodne ze standardem HTML. Generalnie są to strony robione za pomocą kreatorów kompatybilnych tylko z IE.
PS. Brawo Shlangbaum. Na pewno poczujesz różnicę. I zapomnisz o wirusachOstatnia zmiana dokonana przez angasc; 2007-03-25, 14:49.Comment
-
Dla mnie jest to najgorsza przeglądarka, wolna, problemy z połączeniem etc, itd.
Nigdy więcej.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyrzmieniłem wersję, bo poprzednia od kliku dni mi niemożebnie muliła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika granat862Mozilla zawsze mi zamulała może nie tak jak Exploer ale też zamula, dlatego najlepsza dla mnie jest Opera ktorą polecam.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTmoże po złych stronach chadzacie
Ale muszę też szybszą neostradę założyć.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyrNo jak na browarze otwieram kilka(naście) zakładek + HT to już muli nieźle.
Ale muszę też szybszą neostradę założyć.
podoba mi się też sytuacja gdy ktoś narzeka na mulenie a słucha w danej chwili radia porzez net, ma włączonego muła, pobiera jakieś pliki torrentem i ogólnie ma otwartych ze 150 aplikacji na raz (wtym 100 o których nie wie - z 10 keyloggerów, 15 trojanów, 70 adwareów i co tam za badziewie jeszcze się nieświadomemu klikaczowi zmieści w pamięci)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment