Ja bym proponował, żeby kolega podał najpierw namiar na słownik ortograficzny. Przyda się do matury. Do warzenia piwa trzeba dojrzeć.
Krzysiu, czy Ty nigdy nie popełniasz błędów? :D
Collapse
X
-
Dlatego, że - moim zdaniem - każdy, kto nie wypełnia profilu, jest nieletni, czyli łamie regulamin forum. A poza tym- nie chcesz chyba mi wmówić, ze spieszyłeś się w siedmiu kolejnych postach.
Twoja sugestia jest słuszna - tak, JA NIGDY NIE POPEŁNIAM BŁĘDÓW.Last edited by Krzysiu; 2007-03-25, 00:13.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuJA NIGDY NIE POPEŁNIAM BŁĘDÓW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BTo się nazywa "Sztuka dyskusji". Kolega nawet w tej sprawie założył osobny wątek. Powinieneś rozważyć, czy nie napisać poradnika o tym wdzięcznym tytule...Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13A nie chciałbyś zastąpić BOGA na stanowisku. Jemu starość się nie udała, może Tobie pójdzie lepiej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuCzemu wyciągasz tak daleko idące wnioski? Przecież nie powiedziałem, że każdy ma przesrane NA ZAWSZE.Last edited by Bombadil13; 2007-03-25, 01:00.Poszukuję
Comment
-
-
No co za naród!
Przecież ogólnie wiadomo, że Krzysiu błędów nie popełnia i zawsze ma racje.
To pisałem ja - piwowar drugiego stopnia dkrasnodebskiLast edited by dkrasnodebski; 2007-03-29, 16:24.
Comment
-
Comment