Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
Wyświetlenie odpowiedzi
Praca w Polsce - jest, czy jej nie ma?
Collapse
X
-
Z tego wynika, ze rownie uciazliwe jest nieotrzymywanie pieniedzy za dyzur, w trakcie ktorego nie bylo zadnego zgloszenia co niemoznosc porzadnego popiwkowania w trakcie takiego dyzuru5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziZ tego wynika, ze rownie uciazliwe jest nieotrzymywanie pieniedzy za dyzur, w trakcie ktorego nie bylo zadnego zgloszenia co niemoznosc porzadnego popiwkowania w trakcie takiego dyzuru
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziZa siedzenie pod telefonem płacą grosze ale muszę być na miejscu i zapomnieć o piwie, jeżeli już jest wezwanie to kasa wpadnie. Przeważnie wezwania niema i kasy też niemaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziCzego się boisz?Last edited by abernacka; 2009-11-26, 14:14.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedzi...
Z drugiej strony rolnicy praktycznie wykazuje mały procent swoich rzeczywistych dochodów.
Comment
-
-
"Praca" jest. Po 12 godzin dziennie, 7 dni w tygodniu, za najniższą stawkę (1256 czy jakoś tak brutto czyli jakieś 800 na rękę). Oczywiście na śmieciowe cywilno prawne umowy (zlecenie czy dzieło), w "lepszym" przypadku na wieczny czas określony. Czyli bez żadnych praw i bez żadnych możliwości normalnego godnego życia.
Będzie jeszcze gorzej bo coraz więcej wprowadzanych jest liberalnych "reform" i prywatyzacji co skutkuje zawsze wzrostem bezrobocia i jeszcze większymi obniżkami płac oraz pogarszaniem i tak fatalnych warunków pracy."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
I za ten wyzysk stać ciebie na sponsorowanie Widzewa? No to jesteś gość.
Jak się z bliska przyjrzeć, to nie widać, żeby ktoś ciebie aż tak wyzyskiwał. A prywatnie to sądzę, że pieprzysz bzdury. Wiem skądinąd, że żyjesz za pokaźne pieniądze, których kwota bardzo znacząco odbiega od tego, co tu próbujesz wcisnąć. Więc do k...y nędzy przestań się użalać nad biednymi, tylko naprawdę im pomóż. Przestań przepijać tę swoją głodową pensję w obcym kraju, tylko podziel się z tymi, którum naprawdę brakuje na życie.
Comment
-
-
W Szczecinie i okolicach jest dziwnie, zamykają zakłady,ale w niektórych szukają pracowników i tak jak u mnie w porcie na początek dają 2500 brutto , są podwyżki, premie podobnie jak w firmie z którą współpracujemy-roboty też jest od groma.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
U mnie kicha. Tną wszystko co mogą. Zwalniają, by za miesiąc przyjąć na nowych warunkach. A kadra kierownicza ma jeszcze czelność chwalić się tym, że dostali premie po kilkanaście tysięcy za wprowadzenie oszczędności. Oszczędności te to rzecz jasna wstrzymane premie dla pionu produkcyjnego od stycznia brJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
Comment