To Ja prawdziwy ART sprzedałem forum koncerniakom i teraz będziecie pisać tylko o jedynie słusznym piwie.
Jestem ART
Collapse
X
-
-
Nikt nie jest ART-em. Bo ART-a nie ma i mam na to dowód: ART nie pojawił się w tym wątku. A skoro tak, to go nie ma. Wcale. A jak go nie ma wcale, to nikt nie może być ART-em. Nie może, bo ART-a nie ma...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Bo w rozmowie telefonicznej ART uczynił mnie swoim zastępcą
Może są jakieś nagrania
z tego władzy przekazania.Last edited by adam16; 2007-04-02, 19:32.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzySam(a..) dziwna(y) jesteś.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145A tam. Ja jestem ARTem na codzień tylko się kryjęDalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
Comment