Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika celt_birofil
Z tego przejęcia to mi się klawisze pomyliły :-))) 3 lata poza forum... Dzięki za życzenia. Przez te 3 lata byłem odciety od netu. I od wczoraj znów mam w pracy. Mam nadzieję, że od czasu do czasu zawitam na forumowe łono :-D
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika celt_birofil
Z tego przejęcia to mi się klawisze pomyliły :-))) 3 lata poza forum... Dzięki za życzenia. Przez te 3 lata byłem odciety od netu. I od wczoraj znów mam w pracy. Mam nadzieję, że od czasu do czasu zawitam na forumowe łono :-D
Ale odchodząc zostawiłeś sobie bardzo ładną liczbę postów 4 444 :P
Rejestracja na kongres kolekcjonerów w Mińsku, 12-13 kwietnia 2019 r. jest otwarta. Organizacja: volaty.by club - Pywnyja Wolaty wraz z AAT "Lidskaje piwa". Szczegóły i program na stronie klubu. https://volaty.by/minsk2019/
- Wsparcie na każdym etapie uczestnictwa (wizy, zakwaterowanie,...
Kolejny, nowo otwarty browar w Pradze nosi nazwę Fuze. Podobno nazwa ma sugerować fuzję zmysłów, smaków i ludzi.
Browar wraz z restauracją działa od kwietnia 2024 roku i zajmuję spora część ogromnego biurowca Nové Masaryčka. Trzeba przyznać, że budynek wygląda bardzo...
Višňové, to malownicza wioska położona jakieś 20 km na północ od Znojma. Na skraju tejże wioski w jednym z prywatnych domów powstał rodzinny -Zmolský pivovar.
Na początku działali jako kontraktowiec, a od kwietnia 2023 roku warzą na swoim sprzęcie.
Na szczęście ulica przy...
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...
Założony 20 lat temu browar restauracyjny "Zum Alten Dessauer" znajduje się w samym centrum siermiężnego, NRD-owskiego miasta Dessau.
Z dworca kolejowego można podjechać 2 przystanki tramwajem, lub dojść 1 km pieszo.
Obiekt co prawda znajduje się w ścisłym centrum,...
Comment