Czy jest ziarnko prawdy w legendzie mowiacej iz w malych butelkach (0,33l) jest lepszy Zywiec niz w tych wiekszych (0.5 ; 0,7l)?
Żywiec w butelce...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika batonx Wyświetlenie odpowiedziCzy jest ziarnko prawdy w legendzie mowiacej iz w malych butelkach (0,33l) jest lepszy Zywiec niz w tych wiekszych (0.5 ; 0,7l)?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzikup sobie te 3 rodzaje i spróbuj ( nie 0,7 a chyba 0,65l) i wypełnij profil
[Zywiec, czy Żywiec jest w każdej butelce taki sam. W najlepszym przypadku zasługuje na słowo: "trudnoprzełykalny"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika batonx Wyświetlenie odpowiedziProbowalem, wielkiej roznicy nie czuje, ale wybitnym znawca i smakoszem to ja nie jestem
Rozumiem, ze aby byc zgodnym z przyjetymi konwenansami na forum na slowo 'Zywiec' powinienem sie rumienic, czy jakos tak?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziZywiec, czy Żywiec jest w każdej butelce taki sam. W najlepszym przypadku zasługuje na słowo: "trudnoprzełykalny"Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment