A w RMF fm zauważyli, że dużo gorsi są Żwirek i Muchomorek, bo spali w jednym łóżeczku
Prawdopodobnie zaraz będzie koniec świata...
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziA w RMF fm zauważyli, że dużo gorsi są Żwirek i Muchomorek, bo spali w jednym łóżeczku
Wracając do Teletubisi to podobne zarzuty jakieś 10 lat temu miały one w USA. Tam też je zlustrowali."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Miś Uszatek także jest zabójczy dla psychiki dziecka!
Czy w naszym kraju, ktoś taki jak Miś Uszatek może być traktowany jako wzór dla dzieci? - zastanawia się ~Ujadający Pieseczek, Czytelnik serwisu Wiadomości Onet.pl.Last edited by jerzy; 2007-05-28, 17:58.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ANDRO Wyświetlenie odpowiedziNawet w irlandzkim radiu RTE2 fm mówili o problemach Teletubisiów w Polsce....
Jeden ze słuchaczy zauważył,że wszystkie Smurfy-chłopaki chodzą nago od pasa w górę...
Comment
-
-
Po przeglądzie bajek dokonanym w ostatnim czasie jestem w szoku. Od małego wciskali nam podstępnie same złe wzorce . I to wszyscy bez wyjątku, nawet w tych najstarszych bajkach.
Jak to dobrze że mamy odpowiednich ludzi potrafiących zauwazyć to co dla ogółu jest niezauważalne
Comment
-
-
A nikt nie pomyślał o Reksiu... jego pan nie ma dziewczyny, tylko jego. Bardzo często go przytula, głaszcze i cholera wie, co jeszcze robi... Sam Reksio w wielu odcinkach zaprasza do swojej budy inne pieski (jak sądzę - samce) albo koty (płec nieistotna - i tak zoofilia).
Nie wspominając już o pewnym chłopcu, który zamiast szukac dziewczyny obnosi się z grubym ołówkiem, ponoc "zaczarowanym" (a może "czarującym:...) oraz o jego pomysłowym rówieśniku, mieszkającym z podstarzałym osobnikiem płci męskiej, dla niepoznaki udającym jego dziadka...
Oj, dużo pracy jeszcze przed rzecznikiem...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Czysta sprawa jest tylko z pszczółką Mają. Ona Gucia miała!
.
.
.
Choć z drugiej, Maja i Gucio dzieci nie mieli. Pewno antykoncepcję łykał przebrzydły owad!
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommi Wyświetlenie odpowiedziCzysta sprawa jest tylko z pszczółką Mają. Ona Gucia miała!Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziDobra, dobra... a dlaczego latali oboje cały czas na golasa wśród innych golasów?*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommi Wyświetlenie odpowiedziRozluźnienie norm moralnych wyraźne. Ale przynajmniej Gucio swojego żądła nie pokazywał...Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ANDRO Wyświetlenie odpowiedzi"Wszyscy Maję znają i kochają...."
Nie mam nic więcej do powiedzenia na ten temat....Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
Comment