Nasze małe szajby...

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • fteo
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.05
    • 1139

Jedno z ostatnio zauważonych u siebie natręctw (w związku z częstymi podróżami komunikacją miejską, zamiast prywatnym samochodem) to to, że wsiadając do autobusu czy tramwaju i zajmując miejsce siedzące, chcę zapiąć pas bezpieczeństwa.
    http://lotnictwo.net.pl/
    http://www.flightradar24.com/
    http://www.airshow.sp.mil.pl/

Comment

• żąleną
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.01
      • 13239

Dziś zwiał mi autobus do pracy i krwawo walczyłem ze sobą, czy nie skoczyć z powrotem do domu, żeby sprawdzić gaz pod patelnią.

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
        Dziś zwiał mi autobus do pracy i krwawo walczyłem ze sobą, czy nie skoczyć z powrotem do domu, żeby sprawdzić gaz pod patelnią.
        mam nadzieję że nie spaliłeś schabowego
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• jacer
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2006.03
          • 9875

No ciekawe te wasze natręctwa. Jak tak patrzę po miejscu zamieszkania to większość z was jest z dużego miasta.

Ciekawe jaki wpływ ma to, że się mieszka w dużym mieście na nerwice i natręctwa?
          Milicki Browar Rynkowy
          Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
          "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
          "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
          No Hops, no Glory :)

Comment

• żąleną
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2002.01
            • 13239

Decydujący

Pffff (to do Arta).

Comment

• qberts
              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
              • 2007.03
              • 136

Mam to samo co większość czyli sprawdzanie po kieszeniach czy wszystko jest na swoim miejscu, było już kilka fałszywych alarmów, ale na szczęście zawsze spowodowanych myleniem kieszeni.
              ZASADY DEGUSTACJI
              zapraszam do dyskusji

Comment

• Bombadil13
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2005.05
                • 2479

Ale Wy jesteście popaprani !!!

To i ja się przyznam. Nie potrafię odkładać rzeczy na konkretne przeznaczone ku temu miejsce. Doszło do tego, że pilota od telewizora po półdniowych poszukiwaniach znalazłem w lodówce
                Poszukuję

Comment

• jacer
                  • 2006.03
                  • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzi
                  To pewno od tego piwa własnej roboty.
                  Milicki Browar Rynkowy
                  Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
                  "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
                  "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
                  No Hops, no Glory :)

Comment

• remfire
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.03
                    • 1334

pilota od telewizora po półdniowych poszukiwaniach znalazłem w lodówce
                    Będzie dłużej swieży , nie popsuje się szybko
                    Tylko nie chowaj do zamrażaki , bo przed uzyciem trzeba bedzie rozmrażać
                    Ogólnie to też mam podobnie , ale najbardziej objawia sie to z papierami - zawsze trzeba ich szukać - tyle że do lodówki jeszcze ich nie chowam ( chociaz niektóre chyba byłoby warto tam przechowywac )

Comment

• Seler_32
                      Porucznik Browarny Tester
                      • 2003.04
                      • 444

To i ja się przyznam. Nie potrafię odkładać rzeczy na konkretne przeznaczone ku temu miejsce. Doszło do tego, że pilota od telewizora po półdniowych poszukiwaniach znalazłem w lodówce
                      Rozumiem w całej rozciągłości. Ja szukałem kiedyś szczotki do włosów, którą schowałem do szafy z ubraniami.
                      Nie należy odkładać na jutro, tego co można wypić dzisiaj.

Nie wierzę abstynentom.

Comment

• adam16
                        • 2001.02
                        • 9865

A sprawdzanie po dziesięć razy czy mam klucze, portfel, kartę magnetyczną do pracy i komórkę - to też szajby? To też takie mam
                        Browar Hajduki.
                        adam16@browar.biz
                        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• dyrektor
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2005.05
                          • 1039

Ja też mam zajoba: muszę być codziennie w pracy (sklep Smak) i to po kilka razy o różnych porach. Jak mi się zdarza, że jestem obłożnie chory, to muszę siedzieć w oknie (widzę z okna zaplecze), albo w necie przez kamery co się dzieje, jaka dostawa przyjechała czy jest wszystko OK itd. Acha i też przed spaniem zawsze sprawdzam czy drzwi zamknięte i co u dzieci.
                          http://www.for-nails.pl/
                          http://stanbud.biz/
                          https://www.facebook.com/pages/Sklep...89562121174566

Comment

• arcy
                            • 2002.07
                            • 7538

Wielokrotnie wracałem, często po kilkaset metrów żeby sprawdzić, czy wychodząc zamknąłem drzwi na klucz.

No i nie potrafię się załatwić (mam na myśli tzw. dwójkę alias dłuższe posiedzenie) jeżeli w wodzie w muszli znajdzie się cokolwiek innego niż sama woda (nie daj Boże jakieś fusy czy choćby jakaś substancja płynna). Zanim usiądę, spuszczam wodę.

Comment

• Maremali
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2002.05
                              • 1955

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedzi
                              A sprawdzanie po dziesięć razy czy mam klucze, portfel, kartę magnetyczną do pracy i komórkę - to też szajby? To też takie mam
                              Żal d... ściska, że ja tak nie mam gdyż zdarzyło już mi się jechać 500km bez dokumentów i kart kredytowych o czy się dowiedziałem jak przyszło mi płacić za paliwo na stacji benzynowej.
                              http://maremali.web-album.org/

Comment

• Latarnik
                                Premium Lamplighter
                                🥛🥛🥛🥛
                                • 2004.06
                                • 5030

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedzi
                                Żal d... ściska, że ja tak nie mam gdyż zdarzyło już mi się jechać 500km bez dokumentów i kart kredytowych o czy się dowiedziałem jak przyszło mi płacić za paliwo na stacji benzynowej.
                                Ciekaw jestem jak wybrnales wtedy z tej sytuacji?
                                5450 kapsli z wypitych piw
                                874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
                                "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
                                https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
                                Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
                                https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

Przetwarzanie...
                                X