Jedno z ostatnio zauważonych u siebie natręctw (w związku z częstymi podróżami komunikacją miejską, zamiast prywatnym samochodem) to to, że wsiadając do autobusu czy tramwaju i zajmując miejsce siedzące, chcę zapiąć pas bezpieczeństwa.
Nasze małe szajby...
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziDziś zwiał mi autobus do pracy i krwawo walczyłem ze sobą, czy nie skoczyć z powrotem do domu, żeby sprawdzić gaz pod patelnią.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No ciekawe te wasze natręctwa. Jak tak patrzę po miejscu zamieszkania to większość z was jest z dużego miasta.
Ciekawe jaki wpływ ma to, że się mieszka w dużym mieście na nerwice i natręctwa?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Mam to samo co większość czyli sprawdzanie po kieszeniach czy wszystko jest na swoim miejscu, było już kilka fałszywych alarmów, ale na szczęście zawsze spowodowanych myleniem kieszeni.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziAle Wy jesteście popaprani !!!Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzipilota od telewizora po półdniowych poszukiwaniach znalazłem w lodówce
Tylko nie chowaj do zamrażaki , bo przed uzyciem trzeba bedzie rozmrażać
Ogólnie to też mam podobnie , ale najbardziej objawia sie to z papierami - zawsze trzeba ich szukać - tyle że do lodówki jeszcze ich nie chowam ( chociaz niektóre chyba byłoby warto tam przechowywac )
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziAle Wy jesteście popaprani !!!
To i ja się przyznam. Nie potrafię odkładać rzeczy na konkretne przeznaczone ku temu miejsce. Doszło do tego, że pilota od telewizora po półdniowych poszukiwaniach znalazłem w lodówceNie należy odkładać na jutro, tego co można wypić dzisiaj.
Nie wierzę abstynentom.
Comment
-
-
A sprawdzanie po dziesięć razy czy mam klucze, portfel, kartę magnetyczną do pracy i komórkę - to też szajby? To też takie mamBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ja też mam zajoba: muszę być codziennie w pracy (sklep Smak) i to po kilka razy o różnych porach. Jak mi się zdarza, że jestem obłożnie chory, to muszę siedzieć w oknie (widzę z okna zaplecze), albo w necie przez kamery co się dzieje, jaka dostawa przyjechała czy jest wszystko OK itd. Acha i też przed spaniem zawsze sprawdzam czy drzwi zamknięte i co u dzieci.
Comment
-
-
Wielokrotnie wracałem, często po kilkaset metrów żeby sprawdzić, czy wychodząc zamknąłem drzwi na klucz.
No i nie potrafię się załatwić (mam na myśli tzw. dwójkę alias dłuższe posiedzenie) jeżeli w wodzie w muszli znajdzie się cokolwiek innego niż sama woda (nie daj Boże jakieś fusy czy choćby jakaś substancja płynna). Zanim usiądę, spuszczam wodę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziA sprawdzanie po dziesięć razy czy mam klucze, portfel, kartę magnetyczną do pracy i komórkę - to też szajby? To też takie mam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedziŻal d... ściska, że ja tak nie mam gdyż zdarzyło już mi się jechać 500km bez dokumentów i kart kredytowych o czy się dowiedziałem jak przyszło mi płacić za paliwo na stacji benzynowej.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
Comment