Nasze małe szajby...
Collapse
X
-
-
Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze przestrzega sie wtedy wszystkich zasad ruchu drogowego5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Z szajb o zabarwieniu motoryzacyjnym... Jak zamykam samochód, to muszę cały obejść i sprawdzić czy wszystkie drzwi są pozamykane (czasem nawet maskę sprawdzam). Jak nie sprawdzę, to w domu nie usiedzę.Nie należy odkładać na jutro, tego co można wypić dzisiaj.
Nie wierzę abstynentom.Comment
-
Podobno mam też zboczenie na temat równego parkowania, ale kobietom w tych sprawach nie można wierzyć...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
. "Moja" bardzo lubi brać białą linię między koła, zamiast stawać między liniami
.
Ostatnia zmiana dokonana przez mr-perez; 2007-06-04, 20:43.Comment
-
Ja się wstydzę wysiąść z nierówno zaparkowanego auta, a małżonka w obawie przed moją krytyką nie spocznie póki nie ustawi jak należy.
Nigdy nie robiłem jej wykładów na temat parkowania. Może małe uwagi.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
Od blisko tygodnia się obserwuję. Zamierzam zamieścić kompleksowy opis swoich szajb.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
A czy wasze szajby objawiają się też we śnie? Bo mi się często śni, że coś zgubiłam. Ostatni sen to już w ogóle był kompletnie szajbnięty - śniło mi się, że jechałam autobusem ze skuterem i zostawiłam go w tym autobusie informując kierowcę, że odbiorę późniejPotem zdałam sobie sprawę, że nawet nie wiem, jaki to był autobus
Tak w ogóle to świetny temat, czasem się zastanawiałam, czy aby mam wszystkie klepki tam gdzie trzeba, a tu widzę, że w sumie jestem "normalna"Comment
-
Ja mam takie widzimisię, że nie przekręcę klucza w jakimkolwiek zamku, kłódce czy innej stacyjce, jak tylko prawą ręką.
Żeby było ciekawiej, to wszystkie możliwe klucze zawsze noszę w lewej kieszeni.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Hmmm, dużo mam tych szajb...ale ze śmieszniejszych jest taka, że zawsze, choćby nie wiem jaki upał był, zakrywam przed snem lewą stronę szyi kołdrą, żeby mnie wąpierz nie ukąsił...śmieszy mnie to i wykpiwam samą siebie za to tylko za dnia...
Comment
-
A żeby bardziej w temacie.
Pomijając fakt, że wogóle jestem popaprany i ciągle robię różne dziwne rzeczyto z takich podobnych do waszych to najbardziej śmieszy mnie to że ciągle sprawdzam czy drzwi na klucz zamknąłem. Wieczorem za każdym razem jak przechodzę w pobliżu to sprawdzam zamek i jeszcze na dodatek wyglądam przez wizjer chociaż kompletnie nie interesuje mnie co tam zobaczę
Mam też motyw jak wysiądę z samochodu to sprawdzam czy wszystkie szyby pozamykane choćbym nawet jechał sam a na dworze był mróz, i tak sprawdzę. No i za klamkę sobie pociągnę dla pewności a co tam
Czasem muszę też się wrócić do mieszkania i sprawdzić co z żelazkiem, nawet jak nic nie prasowałem - bo przecież żona mogła nie wyłączyć, nie ?Comment
-
Oj to będzie sporo tego...:
Motoryzacyjne: Nim przekręce klucz w stacyjce muszę wziąć gumę do żucia. Nie ruszę nim nie włączę radia. Nie odejdę od auta jeśli nie pociągnę za klamkę wszystkich drzwi.
Reszta: Czasami czytam coś, a gdy odrywam od tego wzrok w ogóle nie wiem co czytałam. Potrafię po kilka razy pytać o to samo. Czasami tak się zamyślam, że siedząc np. na przystanku i widząc nadjeżdżający mi autobus, zapominam do niego wsiąść. Kiedy idę po mieście rozmawiajac z kimś zdarza mi się wchodzić pod nadjeżdżające samochody / miałam już dwukrotnie cholerne szczęście/.
Jak wchodzę do domu pierwsze co muszę zrobić to włączyć kompa i spr. BB oraz pocztę.
Więcej nie pamietam, dopiszę jak mi się przypomną..
Comment