Jedno z ostatnio zauważonych u siebie natręctw (w związku z częstymi podróżami komunikacją miejską, zamiast prywatnym samochodem) to to, że wsiadając do autobusu czy tramwaju i zajmując miejsce siedzące, chcę zapiąć pas bezpieczeństwa.
No ciekawe te wasze natręctwa. Jak tak patrzę po miejscu zamieszkania to większość z was jest z dużego miasta.
Ciekawe jaki wpływ ma to, że się mieszka w dużym mieście na nerwice i natręctwa?
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Mam to samo co większość czyli sprawdzanie po kieszeniach czy wszystko jest na swoim miejscu, było już kilka fałszywych alarmów, ale na szczęście zawsze spowodowanych myleniem kieszeni.
To i ja się przyznam. Nie potrafię odkładać rzeczy na konkretne przeznaczone ku temu miejsce. Doszło do tego, że pilota od telewizora po półdniowych poszukiwaniach znalazłem w lodówce
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
Ale Wy jesteście popaprani !!!
To pewno od tego piwa własnej roboty.
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
pilota od telewizora po półdniowych poszukiwaniach znalazłem w lodówce
Będzie dłużej swieży , nie popsuje się szybko
Tylko nie chowaj do zamrażaki , bo przed uzyciem trzeba bedzie rozmrażać
Ogólnie to też mam podobnie , ale najbardziej objawia sie to z papierami - zawsze trzeba ich szukać - tyle że do lodówki jeszcze ich nie chowam ( chociaz niektóre chyba byłoby warto tam przechowywac )
Ale Wy jesteście popaprani !!!
To i ja się przyznam. Nie potrafię odkładać rzeczy na konkretne przeznaczone ku temu miejsce. Doszło do tego, że pilota od telewizora po półdniowych poszukiwaniach znalazłem w lodówce
Rozumiem w całej rozciągłości. Ja szukałem kiedyś szczotki do włosów, którą schowałem do szafy z ubraniami.
Nie należy odkładać na jutro, tego co można wypić dzisiaj.
Ja też mam zajoba: muszę być codziennie w pracy (sklep Smak) i to po kilka razy o różnych porach. Jak mi się zdarza, że jestem obłożnie chory, to muszę siedzieć w oknie (widzę z okna zaplecze), albo w necie przez kamery co się dzieje, jaka dostawa przyjechała czy jest wszystko OK itd. Acha i też przed spaniem zawsze sprawdzam czy drzwi zamknięte i co u dzieci.
Wielokrotnie wracałem, często po kilkaset metrów żeby sprawdzić, czy wychodząc zamknąłem drzwi na klucz.
No i nie potrafię się załatwić (mam na myśli tzw. dwójkę alias dłuższe posiedzenie) jeżeli w wodzie w muszli znajdzie się cokolwiek innego niż sama woda (nie daj Boże jakieś fusy czy choćby jakaś substancja płynna). Zanim usiądę, spuszczam wodę.
A sprawdzanie po dziesięć razy czy mam klucze, portfel, kartę magnetyczną do pracy i komórkę - to też szajby? To też takie mam
Żal d... ściska, że ja tak nie mam gdyż zdarzyło już mi się jechać 500km bez dokumentów i kart kredytowych o czy się dowiedziałem jak przyszło mi płacić za paliwo na stacji benzynowej.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali
Żal d... ściska, że ja tak nie mam gdyż zdarzyło już mi się jechać 500km bez dokumentów i kart kredytowych o czy się dowiedziałem jak przyszło mi płacić za paliwo na stacji benzynowej.
W holenderskiej części karaibskiej wyspy Sint Maarten na Małych Antylach, od 2020 roku działa browar przemysłowy o nazwie SXM Beer.
Jest to aktualnie największy browar na wyspie, a jego nazwa pochodzi oczywiście od kodu IATA tutejszego lotniska Princess Juliana.
Lotnisko jest jedną...
Kolejny mały browar przemysłowy na małej wyspie, zlokalizowany na południowo-wschodnim skrawku holenderskiej części St. Maarten.
Pół kilometra od browaru znajduje się międzynarodowy port morski, do którego przybijają wielkie wycieczkowce, dowożące na wyspę każdego dnia tysiące...
Browar Pelikaan Brewery znajduje się zaledwie kilkaset metrów od przemysłowego SXM, który opisywałem już wcześniej.
Pelikaan jako pierwszy został przeze mnie wzięty na cel w czasie piwnej eksploracji wyspy.
Browar znajduje się w willi w pobliżu zatoki, na spokojnej uliczce domków...
Numer 51 magazynu "Piwowar" poświęcony jest głównie stylowi barley wine, prezentując jego charakterystykę, zasady degustacji, przepisy i aspekty prawne. Tematyka numeru obejmuje również piwowarstwo domowe, historię naczyń do piwa,...
Comment