Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
Wyświetlenie odpowiedzi
Nasze małe szajby...
Collapse
X
-
-
-
Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze przestrzega sie wtedy wszystkich zasad ruchu drogowego5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziZ wlasnego doswiadczenia wiem, ze przestrzega sie wtedy wszystkich zasad ruchu drogowego- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Z szajb o zabarwieniu motoryzacyjnym... Jak zamykam samochód, to muszę cały obejść i sprawdzić czy wszystkie drzwi są pozamykane (czasem nawet maskę sprawdzam). Jak nie sprawdzę, to w domu nie usiedzę.Nie należy odkładać na jutro, tego co można wypić dzisiaj.
Nie wierzę abstynentom.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seler_32 Wyświetlenie odpowiedziZ szajb o zabarwieniu motoryzacyjnym... Jak zamykam samochód, to muszę cały obejść i sprawdzić czy wszystkie drzwi są pozamykane (czasem nawet maskę sprawdzam). Jak nie sprawdzę, to w domu nie usiedzę.
Podobno mam też zboczenie na temat równego parkowania, ale kobietom w tych sprawach nie można wierzyć...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziPodobno mam też zboczenie na temat równego parkowania, ale kobietom w tych sprawach nie można wierzyć...Ostatnia zmiana dokonana przez mr-perez; 2007-06-04, 20:43.
Comment
-
-
Ja się wstydzę wysiąść z nierówno zaparkowanego auta, a małżonka w obawie przed moją krytyką nie spocznie póki nie ustawi jak należy.
Nigdy nie robiłem jej wykładów na temat parkowania. Może małe uwagi.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
A czy wasze szajby objawiają się też we śnie? Bo mi się często śni, że coś zgubiłam. Ostatni sen to już w ogóle był kompletnie szajbnięty - śniło mi się, że jechałam autobusem ze skuterem i zostawiłam go w tym autobusie informując kierowcę, że odbiorę później Potem zdałam sobie sprawę, że nawet nie wiem, jaki to był autobus
Tak w ogóle to świetny temat, czasem się zastanawiałam, czy aby mam wszystkie klepki tam gdzie trzeba, a tu widzę, że w sumie jestem "normalna"
Comment
-
-
Ja mam takie widzimisię, że nie przekręcę klucza w jakimkolwiek zamku, kłódce czy innej stacyjce, jak tylko prawą ręką.
Żeby było ciekawiej, to wszystkie możliwe klucze zawsze noszę w lewej kieszeni.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Żeby było ciekawiej, to wszystkie możliwe klucze zawsze noszę w lewej kieszeni.
Nie przypuszczałem, że to może być szajba...
Myślałem, że wszyscy tak robiąJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Hmmm, dużo mam tych szajb...ale ze śmieszniejszych jest taka, że zawsze, choćby nie wiem jaki upał był, zakrywam przed snem lewą stronę szyi kołdrą, żeby mnie wąpierz nie ukąsił... śmieszy mnie to i wykpiwam samą siebie za to tylko za dnia...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziZawsze klucze noszę w prawej kieszeni
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedziJak tak można !!! Klucze nosi się tylko w lewej kieszeni , prawda sergioP ?
A żeby bardziej w temacie.
Pomijając fakt, że wogóle jestem popaprany i ciągle robię różne dziwne rzeczy to z takich podobnych do waszych to najbardziej śmieszy mnie to że ciągle sprawdzam czy drzwi na klucz zamknąłem. Wieczorem za każdym razem jak przechodzę w pobliżu to sprawdzam zamek i jeszcze na dodatek wyglądam przez wizjer chociaż kompletnie nie interesuje mnie co tam zobaczę Mam też motyw jak wysiądę z samochodu to sprawdzam czy wszystkie szyby pozamykane choćbym nawet jechał sam a na dworze był mróz, i tak sprawdzę. No i za klamkę sobie pociągnę dla pewności a co tam
Czasem muszę też się wrócić do mieszkania i sprawdzić co z żelazkiem, nawet jak nic nie prasowałem - bo przecież żona mogła nie wyłączyć, nie ?
Comment
-
-
Oj to będzie sporo tego...:
Motoryzacyjne: Nim przekręce klucz w stacyjce muszę wziąć gumę do żucia. Nie ruszę nim nie włączę radia. Nie odejdę od auta jeśli nie pociągnę za klamkę wszystkich drzwi.
Reszta: Czasami czytam coś, a gdy odrywam od tego wzrok w ogóle nie wiem co czytałam. Potrafię po kilka razy pytać o to samo. Czasami tak się zamyślam, że siedząc np. na przystanku i widząc nadjeżdżający mi autobus, zapominam do niego wsiąść. Kiedy idę po mieście rozmawiajac z kimś zdarza mi się wchodzić pod nadjeżdżające samochody / miałam już dwukrotnie cholerne szczęście/.
Jak wchodzę do domu pierwsze co muszę zrobić to włączyć kompa i spr. BB oraz pocztę.
Więcej nie pamietam, dopiszę jak mi się przypomną..
Comment
-
Comment