Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
Wyświetlenie odpowiedzi
Nasze małe szajby...
Collapse
X
-
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziA co powiesz na wełnę przesuwajacą się pomiędzy zębami?.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne Wyświetlenie odpowiedziWata, zwykła wata w rękach, dopiero mam ciarki
Comment
-
-
Mi się wydaje że się duszę jak tylko coś dotknie mojej szyi. Noszenie swetra typu golf byłoby dla mnie torturą. Nawet jak zimą owijam się szalikiem, to robi mi się niedobrze. Typ materiału nie ma tu większego znaczenia, choć wełna jest zdecydowanie najgorsza - za wełnianego golfa chyba bym zabił.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziMi się wydaje że się duszę jak tylko coś dotknie mojej szyi. Noszenie swetra typu golf byłoby dla mnie torturą. Nawet jak zimą owijam się szalikiem, to robi mi się niedobrze. Typ materiału nie ma tu większego znaczenia, choć wełna jest zdecydowanie najgorsza - za wełnianego golfa chyba bym zabił.
Comment
-
-
A ja tylko z krawatami tak mam , choćby nie wiem jak luźno wiązać.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Moja własna, prywatna mama przypomniała mi ostatnio jaką szajbę miałem w dzieciństwie (wczesnym). Nienawidziłem żółtego koloru. Do tego stopnia, że nawet jajka jadałem bez żółtka. Pewnego razu brakło prądu i po ciemku zjadłem jajko razem z żółtkiem. Ku mojemu ówczesnemu zdziwieniu nie otrułem się
Wyrosłem z tegoJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziA ja tylko z krawatami tak mam , choćby nie wiem jak luźno wiązać.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziNie cierpię jak ktoś gryzie wełnę albo coś robi ręką w wełnianej rękawiczce koło jedzenia... Za jedzenie cipsów zimą w rękawiczkach mógłbym zabić
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziMi się wydaje że się duszę jak tylko coś dotknie mojej szyi. Noszenie swetra typu golf byłoby dla mnie torturą. .**** zbliża ludzi... :-]
Comment
-
-
To wszystko mnie nie rusza, ale niech ktoś spróbuje przy mnie obrać za skórki, albo nawet pogryźć jabłko! Najgorsze jest to, że jak sam mam je zjeść, to musze to robić w odosobnieniu, bo ktokolwiek mnie widzi w tej sytuacji poprostu ze śmiechu tarza się po ziemi. Oczywiście mogę jeść tylko miękkie i słodkie jabłka, bo przy nich mam tylko ślinotok. Przy jędrnych i kwaśnych wysiadam. Czuję, jakby moje zęby miały mnie opuścić. Jak do tej pory nie spotkałem drugiego takiego przypadku, więc czuję się z moją szajbą nieco osamotniony. Może ktoś jeszcze?
Comment
-
-
Po raz kolejny miałem zamiar zrobić proste zdjęcie w najwyżej dwie minuty. po godzinie przyłapałem się na tym że mam rozstawione 50 różnych sprzętów. Oczywiście porobiłem zdjęcia ale jak zwykle nic sensownego nie wyszło. czy to nadaje się do naszych małych szajb?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika alnus Wyświetlenie odpowiedziTo wszystko mnie nie rusza, ale niech ktoś spróbuje przy mnie obrać za skórki, albo nawet pogryźć jabłko!. Jak do tej pory nie spotkałem drugiego takiego przypadku, więc czuję się z moją szajbą nieco osamotniony. Może ktoś jeszcze?
Zjeść jabłko??!! Jak tak można? Jedyna zjadalna forma jabłka to kompot albo szarlotka. Zupełnie nie rozumiem ludzi, którzy pytają mnie "Jak można nie lubić jabłek?".
Przy okazji - odkąd moja mamuśka w dzieciństwie zobaczyła kuraka biegającego bez głowy po podwórku, nie bierze do ust wszelakiego ptactwa. Niby nic w tym dziwnego, ale jak to możliwe, że bez próbowania, potrafi owe ptactwo tak fantastycznie upichcić??!!"Ergo bibamus!"
Comment
-
-
Przez wiele lat pichciłam szpinak, który w ocenie konsumentów był pyszny
Ja mając uraz z dzieciństwa nie mogłam się zmusić do spróbowania owego. Dopiero gdy pełna ufności i nieświadomości wpałaszowałam lazanię ze szpinakiem stwierdziłam, że nie taki diabeł straszny . Obecnie jestem zaprzyjaźniona z zielskiem pod warunkiem, że będzie z czosnkiem
Comment
-
Comment