Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Wyświetlenie odpowiedzi
Co widzisz przez okno jak siedzisz przy kompie?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziWidok ,to ,że tak pozwolę się zapytać w jakim kierunku?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A ja mam okno za plecami.
Jednak jeśli wstanę od kompa i przez nie wyjrzę, to widzę przede wszystkim zieleń - choć mieszkam w samym centrum miasta.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowski Wyświetlenie odpowiedzito białe to śnieg ? u mnie trawka zielona...
Natomiast w Szczecinie 22.12.07 za moim oknem był widoczny
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziJadąc dzisiaj widzieliśmy ,że powiedzmy w Wolinie jest zauważalny brak śniegu.
Natomiast w Szczecinie 22.12.07 za moim oknem był widoczny
Trzeba było zajechać "na kawę", dostałbyś "coś" na świętaLast edited by DanielJakubowski; 2007-12-25, 23:21.Pozdrawiam
dj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika barthez Wyświetlenie odpowiedziA oto mój skromny widoczek, który mam tuż ponad monitorem.
Można powiedzieć, że to odwieczny widok z okna, bo widuje go od urodzenia do dnia dzisiejszego włącznie - i oby jak nadłużej.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziŚniegu nie ma u Ciebie?
Comment
-
Comment