Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
Co widzisz przez okno jak siedzisz przy kompie?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziręce precz od Heńka"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziA jak na Heńka zareagował Promil ?MM961
4:-)
Comment
-
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziMój widok nie jest tak ładny jak te wyżej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo wiesz, Kiszot, Basik specjalnie zamieściła zdjęcia nocne, bo tylko po ciemku tam ładnie wygląda
Ale ja i tak jestem zadowolona, że mieszkam teraz na 5 piętrze i mogę pstrykać nocne niebo i chmury. Wcześniej mieszkałam na tzw. wysokim parterze. Widok miałam na podwórko otoczone drzewami-ładnie, bo zielono, jednak widoczki mocno ograniczone.
Teraz codziennie widzę Sobótkę i codziennie przypominam sobie naszą rowerową wycieczkę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziTeraz codziennie widzę Sobótkę i codziennie przypominam sobie naszą rowerową wycieczkęMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziTeraz codziennie widzę Sobótkę i codziennie przypominam sobie naszą rowerową wycieczkę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo wiesz, Kiszot, Basik specjalnie zamieściła zdjęcia nocne, bo tylko po ciemku tam ładnie wyglądaPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziChyba gumową wycieczkę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziAleż kogoś od rana wzięło na uszczypliwości
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziO, fakt, miałam rozdzielić to na kilku forumowiczów, a trafiły 2 na Ciebie Ale to takie niewinne przecież żarciki - wycieczkę miło wspominam.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziKiszot, te dwa drzewa przed Twoim oknem, to jakieś owocowe?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment