No patrzaj pogłowie zajęcy się odradza
Co widzisz przez okno jak siedzisz przy kompie?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziNo patrzaj pogłowie zajęcy się odradza
Comment
-
-
Pieczarku - może już czas na okulary do kompa, jak Ci te kicaki przypominają królikibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziAle to bardziej wygląda na króliki. Dodatkowo zająca raczej trudno spotkać w takich okolicznościach przyrody, jak te uwidocznione na obrazku.
A zdjęcie (mam ich więcej) pochodzi z 18.03.09.Last edited by sopista; 2009-03-20, 17:25.
Comment
-
-
To jak opowiadam, że u nas w porcie zadomowiły się bobry, jest masa zajęcy, są dziki, sarny, bażanty, czapli jak psów normalnie, kormorany i różnego innego ptactwa mnióstwo , a i ryby daje się złowić doprawdy spore, to się śmieją.Niech się nabijają, my na nabrzeżach portowych wiemy swoje
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopista Wyświetlenie odpowiedziBywają i zające i bażanty .... A zające z pociągów metra nie robią sobie zupełnie nic. ...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi... u nas w porcie ...jest masa zajęcy...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziI nigdzie nie spotkałem wcześniej materiałów, że porty i okolice linii metra, to ich ulubione siedliska.
Comment
-
-
A nie sa to jakies dzikie kroliki? Tego pelno w roznych miastach...
Darek, a co to jest guziec? Taka swinia z afrykiPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziA nie sa to jakies dzikie kroliki? Tego pelno w roznych miastach...
Darek, a co to jest guziec? Taka swinia z afrykiCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
Comment