Przeważnie w weekendy , zwłaszcza jak jest gorąco planuję spędzać czas nad wodą, najczęściej nad leżącym w pobliżu stolicy Zalewem Zegrzyńskim. Pomyślałem sobie , że może z sekcji warszawskiej czy okolicznej nie byliby chętni np popływać sobie na np jachcie w weekendy na Zegrzu ? Organizację jachtu itp mogę wziąść na siebie, mogę też ze stolicy i do, służyć transportem. Nie muszą to być osoby z patentami czy doświadczeniami żeglarskimi, aby się zbytnio nie wychylały za burtę i w razie czego umiały pływać
Przy piwie o żeglarstwie
Collapse
X
-
A ten kilwater to niezbyt cięzki? Bo ja jak nie to i ja go może przyniosęTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
KLucza do niego lepiej przyniesPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
ja jestem dobry w wybieraniu wody ze skrzyni mieczowej. jeszcze chwila i będziemy mieć pełną obsadę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Aha, zapomniałem ostrzec, że patent żeglarski zrobiłem dopiero w tym roku Coś będę wymyślał jakieś pływania, będę dawał znać. Na razie "badam teren". Sprawa byłaby prostsza gdybym miał swój jacht, ale ja od niedawna dopiero mam uprawnienia, żeby tym w ogóle pływać. Na dodatek okazuje się, że nie jest tak łatwo coś dobrego wypożyczyć na Zegrzu, jakiś straszny popyt się zrobił w te upały na łajby w weekendy. Dzięki za zgłoszenia do załogi z całej Polski
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziAha, zapomniałem ostrzec, że patent żeglarski zrobiłem dopiero w tym roku Coś będę wymyślał jakieś pływania, będę dawał znać. Na razie "badam teren". Sprawa byłaby prostsza gdybym miał swój jacht, ale ja od niedawna dopiero mam uprawnienia, żeby tym w ogóle pływać. Na dodatek okazuje się, że nie jest tak łatwo coś dobrego wypożyczyć na Zegrzu, jakiś straszny popyt się zrobił w te upały na łajby w weekendy. Dzięki za zgłoszenia do załogi z całej Polski
Izeby nie było - utrzymuję się na wodzie.Last edited by Maggyk; 2007-06-19, 14:30.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziJa mogę robić kanapki
Izeby nie było - utrzymuję się na wodzie.Last edited by Maggyk; 2007-06-19, 14:43.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment