Miejsce kobiety...

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • adam16
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.02
    • 9865

Miejsce kobiety?
    Ja bym nie miał nic przeciwko temu żeby przy garach, a żeby jeszcze w tych garach piwo się warzyło. Nawet bym sam pomógł
    Browar Hajduki.
    adam16@browar.biz
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• angasc
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2006.04
      • 977

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedzi
      Miejsce kobiety?
      Ja bym nie miał nic przeciwko temu żeby przy garach, a żeby jeszcze w tych garach piwo się warzyło. Nawet bym sam pomógł
      Kawalerem jesteś ?

Comment

• becik
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🍼🍼
        • 2002.07
        • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedzi
        Tak w sumie to się nie czepiam, ale powyższe ciut mimozowato zabrzmiało...Biedni mężczyźni i ich wrażliwa godność. I tak zapytam: a co z godnością kobiet?

Czytaj uważnie to znajdziesz odpowiedź co do godności kobiety
        Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• adam16
          • 2001.02
          • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedzi
          Kawalerem jesteś ?
          Nie do końca.
          Browar Hajduki.
          adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Marusia
            Marszałek Browarów Rzemieślniczych
            🍼🍼
            • 2001.02
            • 20221

Miejsce kobiety?
            Sorry Adam, jestem już zajęta
            www.warsztatpiwowarski.pl
            www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• adam16
              • 2001.02
              • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
              No i co ja mam w tej sytuacji uczynić? Ale kosza dostałem...
              Która, z wolnych jeszcze pań, zainteresowana?
              Last edited by adam16; 2007-06-20, 23:21.
              Browar Hajduki.
              adam16@browar.biz

Comment

• becik
                Generał Wszelkich Fermentacji
                🍼🍼
                • 2002.07
                • 14999

Miejsce kobiety jest tam, gdzie ona je uzna za swoje, a nie, gdzie ją wstawią.
                Miejsce kobiety?
                Ja bym nie miał nic przeciwko temu żeby przy garach, a żeby jeszcze w tych garach piwo się warzyło.
                Czy uważasz, że gary i warzenie piwa jest Twoim miejscem jako kobiety?
                Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Marusia
                  Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                  🍼🍼
                  • 2001.02
                  • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
                  Czy uważasz, że gary i warzenie piwa jest Twoim miejscem jako kobiety?
                  Może niekoniecznie jako kobiety, ale ogólnie lubię warzyć i lubię gotować. Oczywiście pod warunkiem, że jedno i drugie robię, kiedy mam ochotę, a nie kiedy mąż mi każe

Jak to Kot już zauważył - trąci Onetem ten temat, ale my i tak go przecież przerobimy po swojemu
                  www.warsztatpiwowarski.pl
                  www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• adam16
                    • 2001.02
                    • 9865

Ja tylko podkreślę w tym temacie jedno -
                    Browar Hajduki.
                    adam16@browar.biz

Comment

• zythum
                      • 2001.08
                      • 8305

Kuchnia, opieka nad dziećmi a i oczywiście ma być przy tym seksi laseczką z wysokimi umiejętnościami technicznymi. A jak kończy 30 to na bruk niech szuka mężowi młodziutkiej kochaneczki.

To inaczej miało być, przyjaciele,
                      To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
                      Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
                      Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
                      Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
                      Królowie banków, fabryk, hut
                      Tym mocni są, że każdy kradnie
                      Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

• arcy
                        • 2002.07
                        • 7538

A tak serio - to chyba żart to pytanie? Sugeruje, że kobieta nie jest takim samym człowiekiem jak mężczyzna, tylko dodatkiem do niego.
                        Miejsce kobiety jest tam, gdzie ona je uzna za swoje, a nie, gdzie ją wstawią.
                        Zgadzam się w 100% z Marusią.

PS. Witaj ponownie, Radziu

Comment

• JAckson
                          🍼🍼
                          • 2004.05
                          • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum Wyświetlenie odpowiedzi
                          Kuchnia, opieka nad dziećmi a i oczywiście ma być przy tym seksi laseczką z wysokimi umiejętnościami technicznymi. A jak kończy 30 to na bruk niech szuka mężowi młodziutkiej kochaneczki.

NIech tylko Twoja kobita to przeczyta. Będziesz miał szlaban na miesiąc
                          MM961
                          4:-)

Comment

• Idea
                            Kapral Kuflowy Chlupacz
                            • 2006.05
                            • 62

Skoro się nadaje na forum onet.pl to ok. W każdym bądź razie nie umieszcze go tam, bo wolę zasięgnąć opini "normalnych" ludzi, a nie takich osób które zamiast odpowiedzieć robią sobie z tego żarty. Bez względu na to co mówicie i tak uważam, że każdy z Was ma swój określony pogląd na to jak miałay wyglądać jego rodzina i jaką rolę odgrywa w jego życiu. A może poprostu boicie się tego powiedzieć?

Jeśli uważacie, że ten temat jest bezsensu to poprostu w nim się nie wypowiadajcie. Forum jest pełne beznadziejnych tematów. A sam opis działu mówi sam za siebie.

Przykro mi, że jest to negowane od tak, bo wypada zanegować.
                            Psycholog to facet, który obserwuje innych, kiedy piękna dziewczyna wchodzi do pokoju...

Comment

• kot_z_cheshire
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2005.11
                              • 2201

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Idea Wyświetlenie odpowiedzi
                              . Przykro mi, że jest to negowane od tak, bo wypada zanegować.
                              Neguję ten temat nie dlatego, że wypada, tylko dlatego, że męczy mnie krecia robota, jaką same sobie kobiety robią. A ten temat jest tego przykładem..A jeśli chodzi Ci o rodzinę i szersze ujęcie tematu, to chyba można było inaczej ująć zagadnienie nie sprowadzając go tylko do roli kobiety. Mi z tego wynika, że to od kobiet zalezy wszystko a panowie mogą, ale nie muszą, i w sumie mogą poleżeć na kanapie. To dość niebezpieczne myślenie jak na kobietę
                              Last edited by kot_z_cheshire; 2007-06-21, 09:06.
                              Młode koty mają adhd, niestety.
                              Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
                              Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
                              Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• kony
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2005.08
                                • 1701

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedzi
                                Mi z tego wynika, że to od kobiet zalezy wszystko a panowie mogą, ale nie muszą, i w sumie mogą poleżeć na kanapie.
                                Ty tu nie narzekaj bo wszyscy wiemy kto tutaj jest wybitnym specjalistą w temacie zwisania z kanapy

Comment

Przetwarzanie...
                                X