Miejsce kobiety...

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Idea
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2006.05
    • 62

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedzi
    ... Mi z tego wynika, że to od kobiet zalezy wszystko a panowie mogą, ale nie muszą, i w sumie mogą poleżeć na kanapie. To dość niebezpieczne myślenie jak na kobietę
    Widocznie nie bardzo potrafisz zrozumieć o co mi chodzi.

Każdy z nas ma inne wyobrażenie o życiu, rodzinie i przyszłym albo obecnym partnerze.
    Jedni wolą, żeby ich partnerka opiekowała się domem, mężem i dziećmi. Inni wolą, żeby zajmowała się wyłącznie karierą, zdobywaniem kolejnych celów, sukcesów.

Chodzi o to jak widzicie swoje rodziny lub jak miałaby ona wyglądać.

Myślę, że wielu z nas rozstawało się ze swoimi partnerami właśnie z powodu różnic w poglądach na temat roli i miejsca kobiety, roli rodziny i wszystkich rzeczy z tym związanych.
    Psycholog to facet, który obserwuje innych, kiedy piękna dziewczyna wchodzi do pokoju...

Comment

• kot_z_cheshire
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.11
      • 2201

[QUOTE=Idea;689053] Widocznie nie bardzo potrafisz zrozumieć o co mi chodzi. [QUOTE]

Rozumiem o co Ci chodzi. Natomiast nie rozumiem, dlaczego o poglądy, rodzinę i miejsce partnera w życiu pytasz tylko mężczyzn. W końcu tak naprawdę i rodzina i związek itp zależy od poglądów dwóch osób a nie tytlko od wyobrażeń panów na ten temat
      Last edited by kot_z_cheshire; 2007-06-21, 09:17.
      Młode koty mają adhd, niestety.
      Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
      Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
      Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• e-prezes
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2002.05
        • 19261

Tylko, że wielu forumowiczów ten dylemat ma już za sobą.

Comment

• kot_z_cheshire
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2005.11
          • 2201

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedzi
          Ty tu nie narzekaj bo wszyscy wiemy kto tutaj jest wybitnym specjalistą w temacie zwisania z kanapy
          I właśnie tak bardzo sobie cenię ten komfort zwisania, że mnie trafia jakbym miała mieć konkurencję
          Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.

Comment

• Idea
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2006.05
            • 62

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedzi
            Rozumiem o co Ci chodzi. Natomiast nie rozumiem, dlaczego o poglądy, rodzinę i miejsce partnera w życiu pytasz tylko mężczyzn...
            Nie pytam tylko mężczyzn, bo nigdzie to nie jest napisane

Większość społeczeństwa uważa, że mężczyzna ma z góry określoną rolę, więc może dlatego pominęłam mężczyzn w swoich rozważaniach. A może zapytałam o to, bo jestem kobietą?

Nie istotne. W tym temacie liczy się dla mnie zdanie osób wszystkich znanych mi płci
            Psycholog to facet, który obserwuje innych, kiedy piękna dziewczyna wchodzi do pokoju...

Comment

• Marusia
              Marszałek Browarów Rzemieślniczych
              🍼🍼
              • 2001.02
              • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedzi

PS. Witaj ponownie, Radziu
              Norrrrmalnie z ust mi to wyjąłeś
              www.warsztatpiwowarski.pl
              www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• becik
                Generał Wszelkich Fermentacji
                🍼🍼
                • 2002.07
                • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
                Norrrrmalnie z ust mi to wyjąłeś
                No nie mogę.....
                Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Idea
                  Kapral Kuflowy Chlupacz
                  • 2006.05
                  • 62

Wporządku! Macie ochotę usuwajcie temat. Macie również ochotę wyrzućcie mnie również z forum. Nie lubię, gdy ktoś neguje mnie poprostu od tak. Gdziekolwiek się nie wypowiem jest źle. Rozumiem, że na tym polega całe uczestnictwo w tym forum. Na siedzeniu cicho.

Comment

• arcy
                    Pułkownik Chmielowy Ekspert
                    • 2002.07
                    • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Idea Wyświetlenie odpowiedzi
                    Wporządku! Macie ochotę usuwajcie temat. Macie również ochotę wyrzućcie mnie również z forum. Nie lubię, gdy ktoś neguje mnie poprostu od tak. Gdziekolwiek się nie wypowiem jest źle. Rozumiem, że na tym polega całe uczestnictwo w tym forum. Na siedzeniu cicho.
                    A gdzie coś takiego napisaliśmy? Chcesz, baw się razem z nami. Tylko postaraj się czasami napisać też coś o piwie.

Comment

• ART
                      mAD'MINd
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.02
                      • 23929

uczestnictwo "w tym forum" polega na roztrząsaniu się nad piwnymi sprawami. dział przy piwie jest po to by na chwilę oderwać się od tych piwnych spraw (nie istnieje tu sam dla siebie ) .
                      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Idea
                        Kapral Kuflowy Chlupacz
                        • 2006.05
                        • 62

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedzi
                        A gdzie coś takiego napisaliśmy? Chcesz, baw się razem z nami. Tylko postaraj się czasami napisać też coś o piwie.
                        Czasem? Ja dopiero wchodze w to i specjalnie poświęciłam więcej czasu na przeczytanie tego forum i zagłebienie się w jego strukturę. A póki co spotykam się tylko z negacją....myslisz, że dzięki temu zachecasz ludzi do odwiedzania tego forum? To bynajmniej nie mnie....

Comment

• peter007
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.06
                          • 2820

Toż to jakaś prowokacja
                          Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• kot_z_cheshire
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2005.11
                            • 2201

To bynajmniej nie mnie....
                            To przynajmniej nie mnie......

(przepraszam, ale o ile się zwykle nie czepiam, to akurat ten błąd doprowadza mnie do szewskiej pasji)

Arcy, a Ty miarkuj...bo wezmę do się uwagi

Comment

• arcy
                              Pułkownik Chmielowy Ekspert
                              • 2002.07
                              • 7538

myslisz, że dzięki temu zachecasz ludzi do odwiedzania tego forum?
                              To nie jest moja rola. Tym zajmuje się ART i udało mu się już w prawie 30 000 przypadków.

Comment

• ART
                                mAD'MINd
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.02
                                • 23929

moja rola żeby przyciągnąć, m.in. Twoja żeby zatrzymać

no i nie zapominajmy o wspaniałym filtrze jakim jest np. m.in. nasz ukochany Krzysiu (choć ostatnio się ociąga)
                                - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
                                X