Miejsce kobiety...

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍼🍼
    • 2002.07
    • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedzi
    Jeśli jeszcze mi w to miejsce puszkę piwa rzucisz, pilota do łapy wsadzisz i włączysz jakiś mecz....
    posuń się
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• kot_z_cheshire
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.11
      • 2201

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
      posuń się
      Ale do lodówki po piwo Ty latasz
      Młode koty mają adhd, niestety.
      Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
      Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
      Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• adam16
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2001.02
        • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Idea Wyświetlenie odpowiedzi
        Widocznie nie bardzo potrafisz zrozumieć o co mi chodzi.

Każdy z nas ma inne wyobrażenie o życiu, rodzinie i przyszłym albo obecnym partnerze.
        Jedni wolą, żeby ich partnerka opiekowała się domem, mężem i dziećmi. Inni wolą, żeby zajmowała się wyłącznie karierą, zdobywaniem kolejnych celów, sukcesów...
        Poważnie - robieniu kariery mówię stanocze NIE. Już to przerabiałem. Nie można się skupić tylko na jednym.
        Teraz to chcę żeby się mną opiekowac i ... w garach warzyć mi piwo
        Browar Hajduki.
        adam16@browar.biz
        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• e-prezes
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 19261

Nie ma to jak frajda z przegonienia nowego z forum

Comment

• sergioP
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2005.09
            • 1271

"Loża prześmiewców" zawsze czujna
            Dla jednych całym światem, dla innych "przymusowym" dodatkiem....a jakie jest wg Was miejsce kobiety, w Waszym życiu, w świecie, w społeczeństwie...?
            Przybyłaś niedawno z obcej planety, masz dziesięć lat, czy czujesz się niedowartościowana

Miejsce kobiety w życiu mężczyzny...to mnie interesuje...jak ją postrzegają, kim dla nich jest i jaką rolę spełnia w ich życiu....
            a może chciałabyś zostać mężczyzną

Skoro się nadaje na forum onet.pl to ok. W każdym bądź razie nie umieszcze go tam, bo wolę zasięgnąć opini "normalnych" ludzi, a nie takich osób które zamiast odpowiedzieć robią sobie z tego żarty. Bez względu na to co mówicie i tak uważam, że każdy z Was ma swój określony pogląd na to jak miałay wyglądać jego rodzina i jaką rolę odgrywa w jego życiu. A może poprostu boicie się tego powiedzieć?

Jeśli uważacie, że ten temat jest bezsensu to poprostu w nim się nie wypowiadajcie. Forum jest pełne beznadziejnych tematów. A sam opis działu mówi sam za siebie.

Przykro mi, że jest to negowane od tak, bo wypada zanegować.
            Wybacz, ale na śmieszne pytania podają wesołe odpowiedzi
            - Wiesz Luciu, co ci powiem?
            - ???
            - ...napiłbym się piwa.

------------------------------------------
            Dzień dobry panu.
            Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.

Comment

Przetwarzanie...
            X