Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
Wyświetlenie odpowiedzi
Dawnych audycji czar
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPosiadam na CDRce nagraną audycję prowadzona przez Beksińskiego poświęconą twórczości SISTERS OF MERCY.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedzi... Ale on często prezentował prócz albumu, jakieś maxi single i niektórych nagrań dotychczas nigdzie nie dorwałem...
Pamiętam, jak po wydaniu płyty DM "The Singles 81 > 85", zrobił audycję z utworami ze stron "B" singli, które znalazły się na tej płycie. Jaki byłem wściekły, że nie mam porządnej kasety pod ręką. Nagrałem to wtedy na jakąś starą, zdartą kasetę.
Jakość była beznadziejna
Prawie dwadzieścia lat później udało mi się zebrać wszystkie te kawałki w MP3.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziPamiętam, jak po wydaniu płyty DM "The Singles 81 > 85", zrobił audycję z utworami ze stron "B" singli, które znalazły się na tej płycie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziPrzecież w sieci można znaleźć wszystko. Potrzeba tylko cierpliwości.
No jednak to nie zawsze takie łatwe. Kiedyś Beksiński prezentował kilka kawałków zespołu którego nazwę wymawia się ŻET VIJO, a ni w cholerę nie wiem jak się to pisze. Więc i nie znalazłem ich dotychczas.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A'propos Niedźwiedzkiego - jego audycje w Trójce to też już zdaje się historia. Gdzieś słyszałem, że właśnie odszedł z tej stacji.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Dopiero od 1 stycznia 2008 r., ale i tak nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić. A dzisiaj "Trójka" na tę okoliczność jakaś taka smutna jakby była.
Link: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...9,4350847.html
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziMiniMax - minimum słów, maksimum muzyki. Za czasów mojego słuchania audycję prowadził Piotr Kaczkowski. Wiem, że twórcą aucycji był ktoś inny, ale wtedy to mnie jeszcze nie było na świecie.
Później MiniMax jakoś się rozjechał, Kaczkowski się rozgadał i zniknęło przytoczone wyżej rozwinięcie nazwy.
A Niedźwiedzki odchodzi do radia złote przeboje. Sam mówi, że będzie nadawał muzykę lat 6- i 70 i 80-tych. Czyli faktycznie jakby nie czuł tego, co współcześnie jest nagrywane. Ale może w Progr. III będzie mógł prowadzić jakąś jedną audycję? Markomanię, Radio Kalifornia albo Smooth Jazz Cafe?
Ja bardziej pamiętam z dzieciństwa sygnał dźwiękowe z Pr. III, a także pierwsze płyty Jarre'a - Oxygene i Equinoxe.
Comment
-
Comment