No cöz Piekna ta matura jak sie ja ma za soba i to ladnych lat wstecz i nie trzeba sie tym przejmowac Dzisiaj skladal juz möj najmlodszy syn Egzamin z Matematyki jeszcze tylko Fizyka i juz tez bedzie mial to za soba
Już kilka lat minęło a człowiek dalej ma w pamięci ten maturalny egzamin.
Pogoda, przynajmniej na Dolnym Śląsku dopisuje, słonecznie.
Nie ma żadnych przecieków co do tematów maturalnych?
Za maturzystów
Piszcie , piszcie byleby to nie odbiegało od "Prawdy"
Tak od matury minęło już przeszło 10 lat a ja ciągle miło ją wspominam - wychodził człowiek z ustnego pod krawatem, do sklepiku po piwko i do parku. Taa to byli czasy.
Nie łamcie się, piszcie, odpowiadajcie, a potem na piwko do parku - w końcu aura sprzyja. Wasze zdrowie.
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
napisalem na szczęście......czy na szczęście to się okaże ale taki był temat pracy (motyw szczęścia) jestem pewien że polski będę miło wspominał do końca życia!!!
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Piecia napisał(a) napisalem na szczęście......czy na szczęście to się okaże ale taki był temat pracy (motyw szczęścia) jestem pewien że polski będę miło wspominał do końca życia!!!
Piecia strzel sobie browarka przed egzaminem.Ja tak robiłem
Przed Polakiem-Bałtyckie
przed Matmą-to samo
przed ustnym Polakiem-nic
przed W.O.S-Zamkowe(wszycho Szczecin)-i udało sięPozdrawiam piwowarów ze Szczecina z roku 91
no to po wszystkim- przynajmniej na razie- przed polakiem pisemnym nie piłem nic dzis przed historią holenderskiego Branda a matma jest mi obca mam nadzieje że ustne z tych przedmiotów nie bedą mi wskazane a 28 maja ostatni egzamin- ustny angol
teraz do poniedziałku bedę starał się zapomnieć o Bożym świecie
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!