No jak nie jak tak.
MATURA
Collapse
X
-
W tym roku ja pisałem swój egzamin dojrzałości, po raz ostatni na starych zasadach. Prawde mówiąc zachwycony nie jestem, ale w naszym województwie były jedne z najtrudniejszych tematów. Teraz czekam na wyniki, a przede mną jeszcze ustne.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Piwofil napisał(a)
W tym roku ja pisałem swój egzamin dojrzałości, po raz ostatni na starych zasadach. Prawde mówiąc zachwycony nie jestem, ale w naszym województwie były jedne z najtrudniejszych tematów. Teraz czekam na wyniki, a przede mną jeszcze ustne.
Póki co cieszcie się najdłuższymi w życiu wakacjami
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Ja jestem raczej zadowolony z moich egzaminów, ale poczekajmy do wtorku - zobaczymy co jeszcze mnie czeka w najbliższych tygodniach.
Comment
-
-
matura
..a ja teraz pisze mature tzn. rocznikowo.. :P
polski słabo napisałem tzn. mało napisałem ale wazne że na temat i dobrze dobrałem przykłady
geografia dobrze mi poszła (drugi przedmiot)
teraz oczekiwanie na wyniki a 24 i 27 mam ustne..
pozdrawiam
Comment
-
-
Ja w tym roku "zdaję" maturę po raz trzeci.
Jak na razie młodszy syn mówi, że powinno byc dobrze.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
W Opolu unieważnili pisemne matury-piszą w Onecie:
Opolskie: Pisemna matura unieważniona
Opolski kurator oświaty Franciszek Minor unieważnił w piątek pisemny egzamin dojrzałości z polskiego i matematyki w szkołach na Opolszczyźnie. Tematy maturalne w przeddzień egzaminów pojawiły się w Internecie.
"Moja decyzja spowodowana jest nieuprawnionym ujawnieniem tematów egzaminacyjnych na stronach internetowych w przeddzień obu egzaminów" - oświadczył kurator na zwołanej specjalnie w piątek wieczorem konferencji prasowej.
"Decyzja nie była łatwa, ale pojawienie się tematów w Internecie jeszcze przed egzaminami jest niezbitym faktem" - zaznaczyła obecna na konferencji wojewoda opolski Elżbieta Rutkowska.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
paveuek napisał(a)
LEPIEJ WYPIJCIE ZA MOJĄ MATURĘ, KTÓRĄ MAM JUTRO!!!!!!
I ZAMIAST SIĘ UCZYĆ, TO SURFUJĘ PO JAKICHŚ BROWARACH !!!
Comment
-
-
Noo prosze gratulacje !!pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Gratulacje!!!
Jaki zdolny maturzysta - proszę bardzo! Może to też dzięki spożywaniu piwa ?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment