Gratuluje Petrax, też bym chciał mieć takie wyniki. Co prawda z nieoficjalnych źródeł wiem że nie są złe, ale zobaczymy jutro, jak będą oficjalne. A piątek ustny angielski
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Mój młodszy brat, czasami ujawniający się jako Siegfried dostał 4 z polskiego i oznajmił światu, że wszystko jest do (...) i że jest przegranym i takie tam inne. Strasznie zależło mu na 5, żeby nie zdawać ustnej, a tu nici. Jest u nas rodzinna tradycja, ze na maturze z polskiego trzeba napisać coś o Herkulesie. Widać Siegfried napisał za mało i będzie musiał jeszcze raz wykazać się wiedzą o tymże herosie . I tak młody ma niezły układ, bo ma certyfikat z angielskiego i automatycznie odopadła mu matura pisemna i ustna z tego przedmiotu. Teraz z niecierpliwością czekamy na reeplaya z Herkulesa i na geografię.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
Widać że forumowa brać ma lepsze oceny z matury od niektórych posłanek. oto ich wyniki z polskiego :
Renata Beger - 2
Danuta Hojarska - 3
Obie panie na drugi przedmiot wybrały geografie ale wyników nie pamiętam.
W tym roku maturę zdawał również Dariusz "Tiger" Michalczewski.
Mój brat, mimo narzekań zdał polski ustny. Tylko na 3, bo nie pytali go o Herkulesa, tylko o Żeromskiego. Młody jeszcze nie ma doświadczenia, bo powinien powiedzieć: "Żeromski, to ogólnie spoko, ale Herkules...". W każdym razie została mu geografia, ale dopiero 1 czerwca.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
A ja mam już komplecik wyników i wykształcenie śtrednie pełne, jest się czym pochwalić:
Polski pisemny - 4
geografia pisemna - 5
angielski ustny - 3
polski ustny - 5
geografia ustna - zwolniony
Pozdraiwam wszystkich maturzystów tegorocznych i tych z ubiegłych lat też
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment