Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
Wyświetlenie odpowiedzi
28 dni pod znakiem Fratera - ale czyjego?
Collapse
X
-
Last edited by ergie; 2007-08-05, 19:43. Powód: samo wytłuszczenie "Warszawie" za mało dawało po oczach ;)Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergie Wyświetlenie odpowiedziWy tam w Warszawie macie dziwne poczucie humoru
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedziNie martwcie się. KP zorganizuje nowy konkurs SMS-owy z kodami.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziCzy mam to rozumieć jako propozycję przeniesienia punktu do Krakowa?
Comment
-
-
Zapraszam do siebie na PW jeśli ktoś z Was ma konkretne pytania/uwagi co do bieżącego konkursu. Pierwsza partia nagród zostanie wysłana w tym tygodniu - przez Browar Belgia, nie Kompanię Piwowarską.
ps Odkąd zostałem uznany za TW Microsoftu nie rajcuje mnie jakoś udział w tego typu wątkach.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi(...)
ps Odkąd zostałem uznany za TW Microsoftu nie rajcuje mnie jakoś udział w tego typu wątkach.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Właśnie rozbebeszam paczkę. Jak najbardziej wysłaną z Kielc. W środku 2 x po 2 piwa , pokal oraz folder i list.
Dziękuję"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie rozbebeszam paczkę. Jak najbardziej wysłaną z Kielc. W środku 2 x po 2 piwa , pokal oraz folder i list.
DziękujęW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJa jeszcze nie mam
Comment
-
-
U mnie już się trawi"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Przesyłka z wygraną za 14 dzień konkursu właśnie do mnie dotarła.
Podziękowania dla BB i Arta za konkurs."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika alnus Wyświetlenie odpowiedzia czy ktoś z obdarowanych pamięta może jaka firma kurierska dowiozła mu paczuszkę? obawiam się czy będę obecny jak przyjedzie kurier i chciałbym się wcześniej z nim umówić, tyle, że nie wiem z którym
Comment
-
Comment