28 dni pod znakiem Fratera - ale czyjego?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • alnus
    Porucznik Browarny Tester
    • 2007.07
    • 459

dzięki, chociaż trochę mnie to zmartwiło, bo akurat z TNT do tej pory nie miałem do czynienia i nie znam ich kuriera w moim terenie żeby tylko zadzwonił lub choć kartkę z numerem telefonu zostawił jak mnie nie zastanie...

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19306

Zwykle przy odbiorach od kuriera zostawiam nr komórkowy w uwagach do transakcji. Nie zawsze dzwonią, w tym wypadku akurat byłem w domu.

Comment

• alnus
        • 2007.07
        • 459

numer telefonu podesłałem ART'owi razem ze skanem dowodu, a dodatkowo wisi na kartce na drzwiach, więc wszystko zależy od kuriera. pozostaje tylko czekać.

Comment

• iron
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🍼🍼
          • 2002.08
          • 6771

Chciałbym bardzo serdecznie podziękować Browarowi Belgia, a personalnie J_Fraterowi za bardzo miłą i niespodziewaną nagrodę pocieszenia.
          Tym większe uznanie, że adres podałem w poniedziałkowy wieczór po powrocie z "ekskursji" a przesyłeczka (TNT) zawitała dziś rano w me progi

Wielkie dzięki i

A oto zawartość tej miłej niespodzianki:
          Attached Files
          Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2007-09-12, 23:46.
          bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
          Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
          Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• dori
            • 2004.10
            • 320

Do mnie nagroda pocieszenia dotarła już w piątek. Bardzo miła niespodzianka . Wielkie dzięki dla BB

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
              Węgry, Kaposvár, Noszlopy Gáspár u. 6, Hansdonner Sörház
              pebejot
              W 2020 roku w uroczym miasteczku Kaposvár, stolicy Somogy otworzył się browar, który można zakwalifikować jako restauracyjny.
              Otwarcie browaru w trudnych czasach covidu od początku stawiało pod znakiem zapytania jego dalsze istnienie, co od razu przełożyło się na drastyczne zredukowanie...
              2022-09-14, 15:13
            • bastion
              Słowacja, Hniezdne 420, Nestville Taberna.
              bastion
              Tak atrakcyjne miasteczko jakim jest Stara Lubovna którego dominantą jest urokliwe zamczysko, wręcz prosiło się o browarek. Tłumy turystów zaglądające w to miejsce zyskały miejsce gdzie można ciekawie spędzić czas. Kompleks Nestville co prawda umiejscowiony jest we wsi Hniezdne, ale to...
              2022-09-07, 22:13
            • pebejot
              USA, Miami, 55NW 25h Street, Veza Sur Brewing Co.
              pebejot
              Dosłownie rzut beretem od wielkiego browaru restauracyjnego La Tropical, znajduje się inny, dużo mniejszy lecz pełen uroku mikrus "Veza Sur Brewing".
              Podobnie jak w przypadku La Tropical, tu również znakiem rozpoznawczym lokalizacji browaru jest wielki mur pokryty pięknym graffiti....
              2022-07-28, 16:41
            • pebejot
              Rumunia, Sibiu, Strada Nicolae Bălcescu 13, Downtown B13 Brewery
              pebejot
              Sibin to urocze miasto z przepiękną starówką, którą miałem okazję się zauroczyć dwa lata temu.
              Wtedy jeszcze nie wiedziałem, że w jej zakamarkach ukryty jest browar Downtown B13 Brewery, który działa od 2019 roku i ma swój własny wyszynk.

Browar wraz w hostelem B13...
              2022-06-19, 18:48
            • dadek
              Olsztyn-Gutkowo, Żurawia 81, Browar Ukiel
              dadek
              Do Gutkowa - kiedyś osobnej wsi, a obecnie najdalej na północny-zachód wysuniętej części Olsztyna, można szybko dojechać pociągami (stacja 600 m od browaru), lub autobusami ZKM 106 i 111 (co prawda dużo dłużej ale do przejścia tylko 250 m).
              Budynek browaru mieści się w przyjemnym,...
              2020-09-02, 04:00
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...