Kemp napisal/a Zauważyłem, że na forum jest sporo maturzystów. No, bracia od kufelka, a może jakieś studia związane z piwowarstwem ?
Polecam Olsztyn lub Łódź.
No właśnie, a później przy pomocy zwartej grupy świeżo wykształconych oraz już sędziwych i doświadczonych fachowców założymy browar, w którym będziemy produkować same fajne piwka i w większości sami je wypijać.
Ja już mam upatrzony kierunek i raczej nie wybiorę się na "birologię". Może mnie przyjmą do któregoś browaru to zrobię jakąś linie produkcyjną nowego piwka z zastosowaniem systemów sztucznej inteligencji....
Gadające piwo... To by było ciekawe. Możnaby samemu wypić sobie piwko i przy okazji pogadać, ale osobiście wolę jak piwo stoi sobie cichutko i zadowala moje oczy i podniebienie, a ja mogę sobie pogadać z kumplami.
nexus_44 napisal/a Ja już mam upatrzony kierunek i raczej nie wybiorę się na "birologię". Może mnie przyjmą do któregoś browaru to zrobię jakąś linie produkcyjną nowego piwka z zastosowaniem systemów sztucznej inteligencji....
To będzie piwo XXI w.
czekam na to piwko !!!
Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Wirtualne piwo może być dobre. Pijesz zwykłą wodę, a do głowy przyczepiasz sobie kabelki, ładujesz program (np. Lech Mocny) i czujesz jakbyś pił normalne, dobre piwo. Hmm, tylko co z szumem w głowie? Tego nie da się osiągnąć inaczej niż prawdziwym piwkiem.
Ze względu na powyższe rezygnuję z pomysłu piwa wirtualnego.
Idę sobie kupić Tyskie...
Comment