Marusia , jak ty dorobiłaś się prawie 2.500 tysiąca wypitych piw z kawiarenki to w szybkim czasie będziesz miała pięciocyfrówkę
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
darek99 napisal/a Marusia , jak ty dorobiłaś się prawie 2.500 tysiąca wypitych piw z kawiarenki to w szybkim czasie będziesz miała pięciocyfrówkę
Tyś nie w temacie, rozumiem, ale ja nigdy nie korzystałam z kawiarenki, po prostu w poprzedniej robocie miałam duzo czasu i internet, a w obecnej mam mało czasu i utrudniony dostęp. Musiałabym byc kompletnym wariatem, żeby tyle kasy na browar wydawać. browar.biz, oczywiscie
To fakt ,nie jestem w temacie, ale Marusia mam nadzieję że twój szef nie czyta tych informacji, bo może to się skończyć tym że będziesz miała bardzo dużo czasu
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
pieczarek napisal/a Marusia, cieszę się z razem z wszystkimi, że będziesz wieczorami pod ręką.
he he, Pieczarku, nie łudź się, ja nie zwykłam spędzać życia wieczornego przed komputrem tylko raczej na pozawirtualnych spotkaniach piwnych Ale napewno mój udział w forum się zwiększy w porównaniu z ostatnia nędzą
To dobrze bo rzeczywiście dawno nie było Cię Marusia na forum, Twoje post zwykle są ciekawe, zabawne czasem złośliwe i ogólnie bardzo ubarwiają ostatnio cichnące forum ( to pewni dlatego że zrobiło się ciepło i wszyscy wylegli pić piwko na świerzym powietrzu).
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment