Gratuluję Marusia. Tylko czy Ty teraz będziesz miała czas na wyjazdy?
Nadaję z domu!!!!
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Bedę miala czas na wyjazdy, az tak od internetu uzależniona nie jestemZwłaszcza, jak na wyjazdach spotykam tych, z którymi zazwyczaj gadam na forum - wtedy na forum są pustki
Comment
-
-
No nie. Trochę inaczej - już byłamComment
-
no własnie, co do icq to dałam sobie narazie spokój, bo juz bym nie wyrobiła - no chyba, że chatowałabym na cztery klawiatury - ale to z kolei rąk by mi zabrakłoComment
-
Originally posted by Radegast
Ojej tylko nie to!
Jakby mało tego było, to jeszcze gadu gadu sobie zainstalowała,
heh co tam ostatnio o icq wypytujeKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
O tym browarku powiedział nam piwowar z browaru LAB w Splicie, jako że właściciele to jego kumple. Dzwonił nawet do nich żeby nas umówić na wizytę, która doszła do skutku po dwóch dniach 19.08.2021 gdy to jeden z piwowarów był na miejscu.
Solin znany głównie z ruin antycznego amfiteatru...-
Channel: Chorwacja
-
-
Jan Jemelka , to kolejny piwowar domowy, który spełnił swoje marzenie o własnym browarze. Instalację ustawiono na parterze prywatnego domu stojącego w jednej ze starych, ciasnych uliczkach miasta Příbor.
Cały sprzęt został zakupiony w Chinach i w jego skład wchodzi 500 litrowa warzelnia...-
Channel: Czechy
-
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Sześć kilometrów od Znojma, tuż przy austriackiej granicy położone jest słynne przede wszystkim z winiarstwa małe miasteczko Satov.
Czas tutaj biegnie powoli, tak powoli jak rośnie winorośl, a właśnie większość mieszkańców zajmuje się ich uprawą, więc niespiesznie czekają...-
Channel: Czechy
-
-
Od sierpnia/września 2023 r. kilka km zdala od Zamku Czocha, na krańcu wsi Stankowice, sympatyczne małżeńtwo uruchomiło mały browarek z wyszynkiem.
Dość odważne posunięcie, zważywszy że trzeba wykazać się nie lada determinacją żeby tu trafić
Nas gugielmapki...-
Channel: Dolnośląskie
2024-10-28, 22:31 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment