Przy piwie o motocyklach

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • alnus
    Porucznik Browarny Tester
    • 2007.07
    • 459

Przy piwie o motocyklach

Swoje tematy mają już piłka kopana, średniowieczne zamki i samochody. Wydaje mi się, że na tym forum są motocykliści lub choćby sympatycy dwóch kółek z silnikiem i zechcą się tutaj ujawnić. A może uda się umówić na jakąś wspólną jazdę? Może z noclegiem po wieczornym ? Sezon jeszcze trwa, a i potem miło powspominać jazdę i pogawędzić o sprzętach

Related Topics

Collapse

• dadek
    C.K. Browar, Cesarska IPA
    dadek
    Wyszukiwarka nie znalazła, ja tego piwa tu nie pamiętam ale ostatni raz byłem w tym browarze w 2011 roku. Więc może nowość, na pewno dla mnie.
    Podany tylko alkohol 8%, czyli może to być nawet 19°Blg . Obsługa się nie orientuje...
    Barwa matowo-złota, piwo lekko zmętnione....
    2024-04-20, 14:59
  • bastion
    Estonia. Raasiku, Meierei 3, Raasiku Olltehas.
    bastion
    Wieś Raasiku niczym nie różni się od innych wsi w Estonii. Idylliczna atmosfera niedzielnego popołudnia, którą używają sobie liczni miłośnicy dwóch kółek, uskuteczniający przejażdżki przy pięknej pogodzie, która nie jest tam taka oczywista o czym przekonałem się osobiście.
    ...
    2024-02-21, 21:38
  • tfur
    Nowolipie 23, Piwna Wola
    tfur
    lokal wykluł się nie w porę, bo w marcu
    ale jednak przetrwał, odpalił w kwietniu
    znajduje się w parterowym pawilonie
    tuż za linią pawilonową na jana pawła

formuła jest pośrednia sklepowo-barowa
    i takież mamy ceny, z końcówkami w gr.
    tak...
    2020-08-21, 13:51
  • vude
    Śrutownik walcowy z kółek do paleciaka
    vude
    Wpadłem na pomysł, nie wiem czy ktoś już tego próbował, aby zrobić gniotownik/śrutownik walcowy z kółek do paleciaków. Mogłoby to wyjść niedrogo i dość precyzyjnie. Są dwie wersje, z twardego tworzywa i z aluminium pokrytego gumą (gumę można zerwać).

http://e-kolka.com.pl/rolka-twor...
    2011-08-04, 10:13
  • Prusak
    Łódź, Odyńca 23, Alkohole
    Prusak
    Bardzo ciekawy mały sklepik w zdegradowanym domu przy bocznej Kilińskiego niedalego dworca Chojny. Reprezentatywny wybór rzemieślników, wybór też dla amatorów czeskiego piwa oraz dla (nielicznych jak sądzę na bbizie) fanów Jako. Do tego starsza pani, z którą można sobie pogawędzić. W...
    2017-12-17, 20:20
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...