Ty się ciesz, że nie warzysz, bo bym Ci domiar z ołowiu do słodu dał
Wiatrówki
Collapse
X
-
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
-
-
Mnie ta zabawa raczej nie wciąga, ale mam kolegę, który nie dość że lubi, to jeszcze zrobił sobie własnoręcznie tuning wiatrówki i teraz zwykłym śrutem bez problemu przebija na wylot 18mm płytę wiórową z 15m odległości Trochę to odbywa się kosztem trwałości sprężyny ( tak mówi), ale nawet jak ta sprężyna jest już do kitu to i tak siła tej "zabawki" robi wrażenie.
Comment
-
-
Oglądam sobie strony jankeskich sklepów i szczerze powiedziawszy opadła mi szczęka na widok wiatrówek kalibru .45 i .50Last edited by Maidenowiec; 2007-10-24, 21:12.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Niedawno kupiłem sobie Slavie 631 Lux i po przesmarowaniu ,wymianie sprężyny i prowadnicy strzelamy sobie z synem. Strzelamy do tarcz , nakrętek i puszek . Ogólnie bardzo ciekawa i wciągająca rozrywka.Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika alnus Wyświetlenie odpowiedziCzy to jest ponad 11 i 12 mm, czy jakoś inaczej się przelicza ten kaliber?
Kaliber 50 - 12,7 mm (tak jak słynny WKM "półcalówka" Browninga)
Nieco inaczej ma się sprawa w broni mysliwskiej gdzie kaliber podaje się w wagomiarze i np. najpopularniejszy kaliber 12 to 18,5 mm."Ergo bibamus!"
Comment
-
-
Swoją drogą, w ostatnią niedzielę po raz pierwszy postrzelałem sobie w paintball'u. I stwierdziwszy, że jest to świetna rozrywka i generalnie wybitnie niwelująca agresję patrzę jakie to ciekawe markery istnieją ja rynku.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
Crossmana kupiłem w Militaria.pl. Teraz mają nawet jakąś lepszą ofertę. Aczkolwiek w innym sklepie widziałem niedawno zestaw z 2-ma lufami chyba 8 i 6-calowymi.
Krzysiu, a skąd załatwiasz proch? Kupiłbym Colta Navy, ale obawiam się braku dostępu do prochu, bo z tego co mi wiadomo policja staje na głowie i tańczy na rzęsach, by tylko tą "wyrwę" ograniczyć.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
Polecam, na prawdę fajna zabawka. W dodatku celnaSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
Tak też właśnie myślałem. Czy jest jakaś ilość graniczna powyżej której na granicy uznają mnie za terrorystę chcącego obalić ład i porządek oraz demokratycznie wybraną władzę w Polsce?Last edited by Maidenowiec; 2007-12-08, 21:31.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
Wszystko zalezy od tego jakim wozem jezdziszPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
Comment