Jako, że właśnie znalazłem nowy sposób na marnowanie czasu i pieniędzy , jestem ciekaw czy ktoś jeszcze sobie rekreacyjnie lubi od czasu do czasu postrzelać z substytutu broni.
Wiatrówki
Collapse
X
-
Wiatrówki
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Tagi: brak
-
-
Kiedyś miałem ostrą zajawkę na wiatrówkę. Kupiłem sobie najtańszą Magnuma za 99zł gwintowaną kaliber 4,5mm. Z początku byłem nieco zawiedziony ale gdy wykalibrowałem lunetę zaczeła się dobra jazda. Razem z kolegą chodzilismy na pobliskie łąki polować na żyrafy i wielbłądy. Szybko jednak mi się znudziło i opchnąłem sprzęt na allegro.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Ja zanabyłem w promocji TM Militaria Croman'a 3576. Rewolwer z lufą gwintowaną na śrut 4,5m diabolo i BB. Świetna sprawa, kosztował całe 199pln co jak za kawał celnego żelastwa na CO2 wydaje mi się przystępną ceną. I świetna rzecz, że mechanizmy działają jak w prawdziwym rewolwerze. Teraz staram się zarazić tym AdelęSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Tak coś mi nie pasowało, 4,5 mm rzecz jasnaSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Muszę zorganizować trochę puszek po piwie , jak na razie strzelałem tylko do tarczy. Ale zabawa jest na prawdę wciągająca.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziMuszę zorganizować trochę puszek po piwie , jak na razie strzelałem tylko do tarczy.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Posiadam od kilku lat wspomnianą wyżej Magnum. Często i gęsto jej używam. Puszka nie daje takich efektów jak roztrzaskana butelka (tylko później ciężko po takiej zabawie posprzątać po sobie).Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziPuszka nie daje takich efektów jak roztrzaskana butelka
Ja pamiętam, że kiedyś strzelaliśmy (co prawda była to krótka wiatrówka produkcji jeszcze PRL) do róznych puszek - m.in. takich od konserw -
i od stalowych zdarzały się niebezpieczne i nieprzyjemne rykoszety.
Chociaż kiedyś z innego egzemplarza, dużo nowocześniejszej i długiej wiatrówki przestrzeliliśmy nawet stalowe wiadro i to na wylot przez 2 warstwy.
Pewnie szkło inaczej się zachowuje - nie wiem, bo nie próbowałem.
Tak czy inaczej wiatrówka to wciągająca zabawa, jeśli ma się tylko trochę miejsca -
- niewielki ogródek, ustronne podwórko.
Wasze zdrowie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika barthez Wyświetlenie odpowiedziZapewne - widowiskowość jest nie do porównania, ale czy butelka swobodnie rozpadnie się przy strzale z wiatrówkiJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Wystrzeliłem dzisiaj jakieś kolejne 300 śruciń i zdecydowanie jest to świetna zabawa. Poczekam, aż przyjdzie zamówienie z lepszym jakościowo śrutem i już do końca zgram przyrządy celownicze, bo czuję, że może być jeszcze lepiej.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
Comment