Ciekawe jak Nasza Klasa wpływa na spadek wydajności pracy. Ja co prawda nie mam możliwości wejść na net w pracy. Ale wiem gdzie indziej nieraz nic innego nie robią tylko grzebią w tym serwisie
Nasza-klasa
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziA czy nikt nie zauważa , że własna prezentacja zdjęciowo-biograficzna na tym portalu, to doskonałe narzędzie dla wielu przestępców i urzędników np skarbowych ? Nawet jak ktoś jest zupełnie niewinny, to jak znajdzie się na jakimś zdjęciu z "przestępcą", to czy nagle może nie zostać uznany za podejrzanego ? Ja kiedyś w młodości miałem takich kolegów, co potem się okazało, że zostali przestępcami
Przestępca namierzony przez portal Nasza-klasa.pl
PAP 11:40
Mieszkaniec Warszawy, który zadzwonił na policję i zagroził, że wysadzi w powietrze komendę przy ul. Opaczewskiej na Ochocie "wpadł" dzięki starym znajomym, którzy wymieniali się informacjami o nim na popularnym portalu internetowym nasza-klasa.pl.
Policjanci szybko ustalili, że mężczyzna dzwonił z telefonu komórkowego z terenu Warszawy. Dzięki temu mieli jego dane. Pozostało im jednak namierzenie miejsca, gdzie może przebywać. Pomogło w tym monitorowanie internetu. Na jednym z forów znajomi mężczyzny pisali co dzieje się u starych kolegów i dzięki tym informacjom udało się dotrzeć do sprawcy - zaznaczyła Jamka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziCiekawe jak Nasza Klasa wpływa na spadek wydajności pracy.
Comment
-
-
Ktoś mnie ostrzegł, ostrzegam i Was:
Ziomek, jeśli dostaniesz wiadomość na naszej klasie od:
"genesis gallardo" to w żadnym wypadku nie otwierajcie tego SKURWYSYŃSTWA!!! (tylko od razu skasuj / usuń)!
Jest to wirus który najzwyczajniej w świecie zainfekuje Twój system operacyjny:-\ TZW. SPYWARE (pod warunkiem, że wyrazisz na to zgodę - znaczy klikniesz na "otwórz wiadomość" - samoczynnie rozpakuje się i uaktywni).
Nie polecam otwierania tej wiadomości, narobić może więcej szkód niż pożytku... TAK WIĘC OD RAZU USUWAĆ:-)
Przeslij tą wiadomość swoim znajomym bo jeśli oni odbiorą tego wirusika to - my wszyscy również będziemy zagrożeni...Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziKtoś mnie ostrzegł, ostrzegam i Was:
Comment
-
-
A gdzie tu widzisz panikę? Znasz pojęcie tego słowa? Co ty masz jakąś wyłączność na to forum? Chcesz olać tą wiadomość to po prostu to zrób i nie czepiaj się ludziJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
(...) Jest to wirus który najzwyczajniej w świecie zainfekuje Twój system operacyjny (...)Last edited by Wujcio_Shaggy; 2008-01-11, 11:59.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Rolek ma rację, takie wiadomości same w sobie są "wirusami" a służą do budowania baz danych naiwnych i reagujących. Przesyłający takie wiadomości dalej, mogą być celem już konkretnych ataków typu 419 scam (przy czym nie chcę nikogo urazić tym stwierdzeniem)
A co do serwisów w rodzaju nasza-klasa polecam http://facebook.com, szczególnie jeśli szukacie znajomych obcokrajowców.
facebook ma też ciekawe bajery w AJAX, lepsze niż np. google.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziLinuksa też?
A tak na marginesie, od kiedy spyware to wirus?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziNie wiem. Dostałem powyższą wiadomość i wrzuciłem ją tu.
Comment
-
-
-
Z naszej-klasy do naszej-celi zapewne wiele osób się przeniesie, jak będą zbyt wiele o sobie pisać i trzeba będzie bronić majątku przed jakimiś świrami, przestępcami i socjalistycznymi urzędnikami np pytającymi się o pozwolenie na np wybudowany płot wokół domu
Comment
-
-
Jest jeszcze nasz-pobór"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment