zamelinowałem (tam) się rzec by można. trochę znajomych odświeżonych
Nasza-klasa
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Ostatnio częściej piwo pijam z koleżankami i kolegami z klasy niż z Sekcją Wro.
Po 24 latach od matury dziewczyny ciągle się nie mogą ze sobą nagadać a nam (chłopakom )ciągle się podobają.
Może mnie Sz.p Prezeska nie wywali za "niebywanie"?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjp Wyświetlenie odpowiedziArcie, a może byś założył klasę browar.biz?
Comment
-
-
Ekhm, no to ja właśnie utworzyłam nową szkołę
Ma już 4 klasy - zapraszam do zapisywania się!
Zamierzam zareklamować tę szkołę, niech się wpisują ludzie i zamieszczają swoje foty - w kolejnych "klasach" będzie się łatwiej rozpoznać
Comment
-
-
A ja własnie za mobilizacją Marusi znalazłem 2 stare (ale jare) koleżanki. HihihiW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziA ja własnie za mobilizacją Marusi znalazłem 2 stare (ale jare) koleżanki. HihihiPozdrawiam
dj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowski Wyświetlenie odpowiedziPokash fothkiW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
inna sprawą jest - spójrzcie jak chętnie dzielimy się takimi informacjami jak nasze znajomości, nasza przeszłość (choćby ta szkolna).
Takie dane w nieodpowiednich rękach... ach...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No to widzę że silnie zasilamy społeczność klasowąBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pix Wyświetlenie odpowiedziWybierałem się, ale nie byłem, więc się do klasy warsztatów piwowarskich nie zapisuję, obiecuję, że się poprawię i na najbliższych się pojawię ;D
Comment
-
Comment