To sam je załóż, a nie czakaj aż ktoś to zrobi.
Nasza-klasa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pix Wyświetlenie odpowiedziWybierałem się, ale nie byłem, więc się do klasy warsztatów piwowarskich nie zapisuję, obiecuję, że się poprawię i na najbliższych się pojawię ;DBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Z ciekawości przejrzałem to forum. Znalazłem klasę żony z podstawówki. Mojej klasy z podstawówki nie ma choć szkoła jest, podobnie z zawodówką - szkoła jest, klasy niet a technikum to już nie ma wcale. Nie zamierzam zakładać choć gdyby coś istniało to może i bym się dopisał."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
I jak Wasze poszukiwania?
Ja już namierzyłem 25 osób i brnę w to dalej.
Hihi... jak to się ludzie zmieniają po latach.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Ja w większości daję się namierzać, zamiast namierzać sama, ale też to czasem czynię Wynik 102 osoby póki co, jedno mini-spotkanko klasowe (4 osoby), jedno spotkanie z dawno nie widzianą kumpelą nie-z-klasy - to jeśli chodzi o spotkania w realu.
Ludzie się pozmieniali, ale w większości przypadków oceniam, że na korzyść, w końcu nie ma to jak wiek dojrzały
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziRaczej z niechęcią myślę o spotkaniu z dawnymi znajomymi z klasy, jeszcze bym się podłamał, że oni już na prostej, a ja tyle czasu przebimbałem
Comment
-
-
jetem i ja
znalazłem kilka osób... wczoraj 3 godz. rozmowy z kolegą, którego nie widziałem 6 lat...Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedzijetem i ja
znalazłem kilka osób... wczoraj 3 godz. rozmowy z kolegą, którego nie widziałem 6 lat...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziNo o to właśnie chodzi na tej stronie Sam się nie spodziewałem że tyle osób tam poznajduję, nie koniecznie znajomych ze szkół
do Pani Prezes - też warto zajrzeć do galeriiNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76 Wyświetlenie odpowiedzido Pani Prezes - też warto zajrzeć do galerii
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika profesor Wyświetlenie odpowiedziDobry wieczór Ktos mnie jeszcze pamięta
(pewnie teraz znowu zamilknie na jakieś 3 lata)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76 Wyświetlenie odpowiedzijest jeszcze jeden plus - zobaczyć zdjęcia Adama "z młodych lat" - bezcenne!
do Pani Prezes - też warto zajrzeć do galeriiBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment