trochę cierpliwości....peenie niedługo będzie możliwość zapraszania....
Nasza-klasa
Collapse
X
-
Ciekawostka... dziś zniknął jeden z moich znajomych, konto zostało usunięte. Zastanawia mnie czy to była jego osobista decyzja, czy czymś się naraził."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziCiekawostka... dziś zniknął jeden z moich znajomych, konto zostało usunięte. Zastanawia mnie czy to była jego osobista decyzja, czy czymś się naraził.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crizz Wyświetlenie odpowiedziRoman Giertych? Bo coś o tym prasa dzisiejsza pisała..."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Jakiś czas temu jedna moja znajoma usunęła konto, bo się zdenerwowała, że masowo zapraszają ją do znajomych ludzie, którzy na ulicy nawet jej "cześć" przestali już dawno mówić (a mieszka w niewielkim miasteczku).browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Ja jestem baaardzo zadowolony z portalu.
Na razie przeważają ludzie z którymi się gdzieś tam spotkałem w pracy ( moja-praca.pl - może to jest dobry pomysł na biznes ) ale już z klasy - podstawówka, technikum ,studia --znalazło się ok 10 osób = to na razie niewiele jak na ok 80 osób z którymi chodziłem do klasy biorąc pod uwagę wszelkie stopnie kształcenia.
Pomysł fajny a wyszło ... jak zawsze
Często się wiesza - funkcjonalnośc na razie dostateczna z minusem.
Comment
-
-
U mnie też już przeważają znajomi nie z czasów szkół, a znajomi z pracy. Za to jest ciekawie - okazuje się że znajomi znajomych są moimi znajomymi . Świat jest mały. Zaczynam wierzyć w wyliczenia, że w 10-tym kroku, poprzez znajomych mogę mieć np kontakt z prezydentem USABrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziZaczynam wierzyć w wyliczenia, że w 10-tym kroku, poprzez znajomych mogę mieć np kontakt z prezydentem USA
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziZaczynam wierzyć w wyliczenia, że w 10-tym kroku, poprzez znajomych mogę mieć np kontakt z prezydentem USA
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aldach Wyświetlenie odpowiedziPodobno nie w dziesiątym a w szóstym. Zbadali to hamerykańscy specjaliści od rozchodzenia się informacyji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aldach Wyświetlenie odpowiedziPodobno nie w dziesiątym a w szóstym. Zbadali to hamerykańscy specjaliści od rozchodzenia się informacyji.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A czy nikt nie zauważa , że własna prezentacja zdjęciowo-biograficzna na tym portalu, to doskonałe narzędzie dla wielu przestępców i urzędników np skarbowych ? Nawet jak ktoś jest zupełnie niewinny, to jak znajdzie się na jakimś zdjęciu z "przestępcą", to czy nagle może nie zostać uznany za podejrzanego ? Ja kiedyś w młodości miałem takich kolegów, co potem się okazało, że zostali przestępcami
Comment
-
Comment