Nasza-klasa miała śmigać od 8 stycznia z prędkością światła a nadal się strasznie muli. Wie ktoś kiedy będzie lepiej?
Nasza-klasa
Collapse
X
-
-
Od jakiegoś tygodnia działa zdecydowanie lepiej i ładuje wszystkie zdjęcia, a nie prawie żadne... Jednak nadal za wolno...koncerniak = prawie jak piwo :D
Ostatnie testy: Minibrowar MajEr z Gliwic!
reklama: Ski Jump Mania - fajna gra przeglądarkowa!
Sonda prezydencka użytkowników GooglePlus
Comment
-
-
Nasz-klasa zwyciężyła w kategorii "najgorsza wydajność" w samozwańczym konkursie na (bardzo badziewnej) stronie www.zlastrona.org
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziNasz-klasa zwyciężyła w kategorii "najgorsza wydajność" w samozwańczym konkursie na (bardzo badziewnej) stronie www.zlastrona.org
"Wolno, wolniej, nasza-klasa.pl"
"<db> przegladajac nasza-klasa.pl przypominaja mi sie stare dobre czasy...
<xcx> no mi tez podstawówka, gimnazjum itd... ci wszyscy ludzie, ci znajomi
<db> mi nie o to chodzi... ta strona dziala mi jakbym mial modem 56kbps... i pakiet 30 godzin..."
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Wrzucam dowcip, po przeczytaniu którego warto się zastanowić czy chcemy odświeżyć znajomości ze szkolnej ławy
Siedziałam w poczekalni u swojego nowego dentysty i rozglądałam się.
Zauważyłam na ścianie dyplom ukończenia studiów, na którym figurowało jego pełne imie i nazwisko.
Znienacka mi się przypomniał wysoki, przystojny, ciemnowłosy chłopak o tym samym nazwisku chodził ze mną do liceum jakieś 30 lat temu.
Czyżby mój nowy dentysta był tym chłopakiem, w którym się nawet trochę podkochiwałam?
Jak go jednak zobaczyłam, szybko porzuciłam te myśli.
Ten prawie łysy facet z siwiejącymi włosami, brzuszkiem i twarzą pełną zmarszczek był zbyt stary, by mógł być moim kolegą ze szkoły A może jednak? Po tym, jak mi przejrzał zęby, zapytałam go, czy nie chodził przypadkiem do XXVI LO.?
- Tak. Owszem, chodziłem i byłem nawet jednym z najlepszych uczniów, zarumienił się.
- A w którym roku Pan zdawał maturę? zapytałam.
- On odpowiedział: W siedemdziesiątym szóstym. Dla czego Pani pyta?
- To Pan był w mojej klasie! powiedziałam zachwycona.
Zaczął mi się uważnie przyglądać.
I następnie ten wstrętny, pomarszczony staruch zapytał:
- A czego Pani uczyła?...Ostatnia zmiana dokonana przez peter007; 2008-01-28, 22:44.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
A ja w piątek spotkałem się z dwoma koleżankami z podstawówki po 35 latach. Osiem godzin trwały wspominki. Do domu dotarłem o 2 nad ranem.
I nie narzekamWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
- Na czym oskarżenie opiera twierdzenie, że oskrzony się ukrywał?
- Nie miał profilu na naszej-klasie, Wysoki Sądzie"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
<sulucilus> slyszales ostatni hit.. w obrazaniu innego czlowieka ? :]
<guest> nie
<sulucilus> "twoj stary jest programista w naszej klasie " :d
<guest> lol x-D
Za bash.org.plW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Jesli ktoś chce zabłysnąć przed znajomymi, to nawet nie wykosztuje się zbyt wiele
Oczywiście nie brakuje tez innych ofert, w całkiem przystępnych cenach
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziA ja w piątek spotkałem się z dwoma koleżankami z podstawówki po 35 latach. Osiem godzin trwały wspominki. Do domu dotarłem o 2 nad ranem.
I nie narzekamMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziZ dwoma naraz? no, no, no
Comment
-
-
-
Widzieliście nowe zmiany na n-k ? Troszkę zmieniona została szata "Twoje fora", "Twoje szkoły". W końcu posegregowane zostały kontakty w zakładce "napisz wiadomość". To drobnostka, ale wygodna .
Jednak chciałabym aby w końcu mnie zaskoczyli i zamiast tego typu zmian, działała ta strona jak należy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziJednak chciałabym aby w końcu mnie zaskoczyli i zamiast tego typu zmian, działała ta strona jak należy
Dobrze, że moi koledzy z IT tego forum nie czytają...
Comment
-
Comment