Art - wiem co napisalem (oboje wiemy co). Jestem jaki jestem i nie zamierzam sie zmieniac!!! Jezeli ktos ma jakis problem, to mozna bardzo szybko, go rozwiazac. Ja nie jestem z tyczh co daja sobie w kasze dmuchac. Jezeli ktos pisze nieprzyjazny tekst, nie pozostane mu dluzny. Wez to pod uwage, bo mozesz mnie wywalic - decyzja nalez do ciebie. Jednak zapamientaj, ze nie zamierzam byc owieczka. Lamusow toleruje, ale ich nie lubie. Jezeli ktos ma sprawe, chetnie spotkam sie z nim osobiscie. Nie jestem zadnym super twardzielem, ale mam swoja godnosc. Swoja droga, nie lubi sie tu nowych ( co po niekturzy maja jakis kompleks ). Jezeli mam tu zostac, to dobrze, ze wyjasnilem ci sprawe. Lubie cie, a nawet szanuje. Jednak bronisz prowokatorow calej zamieszki. Wypilem kilka browarow i wszystko przemyslalem. Co ty na to?
Zycie plynie, browar sie leje...
Collapse
X
-
Na tym forum panują zasady, których postanowiłeś przestrzegać akceptując regulamin. gul_gul nie napisał nic obraźliwego ani złośliwego w stosunku do twojej osoby, więc jest dla mnie niezrozumiała twoja reakcja. następnym razem oszczędź sobie inwektywów, nie chciałbym aby doszło do powtórki z rozrywki.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mozesz jeszcze podjac inna decyzje. Powtarzam jeszcze raz-nie znosze hamstwa (czytaj: krzysiek, grzech, gul_gul). Nie zamierzam nikogo przepraszac. Jestem impulsywny - a to chyba dobra cecha! Sa tu mile osoby ( np: Ty, Marysia..). Ale niektorzy ( nie wskazuje kto) sa po prostu zasiedzialymi, zakompleksionymi frajerkami.
Na tym koniec moich obelg!!!!
Comment
-
-
myślę że masz trudności z wartościowaniem. żaden z wymienionych nie zachował się po chamsku. Również nie możesz twierdzić że jestem miły, bo po moich postach w tym temacie nie można tego powiedzieć.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
powiedzmy, że dwa razy proszę o zachowanie się w należyty sposób. wtedy jestem miły jeśli tak chcesz to nazwać.
za trzecim razem jestem niemiły.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
z tym kciukiem w dół nie miało.
ale tymczasem muszę wracać do roboty. nie rozrabiaj. na razie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment