.
Propozycje "stopni" dla Użytkowników
Collapse
X
-
yemiołka napisał(a)
jak rozumiem, w Twym organizmie nie zachodzą zwyczajowe skutki zaspokajania pragnienia piwem.
inaczej wszakże jest w przypadku większości forumowiczów, co mogłam sobie do woli obserwować w ubiegły weekend, czerpiąc zresztą z tego sporo uciechyComment
-
szostak napisal/a
zachodzą, tyle że ja piwa używam do zaspokajania pragnienia i poijania dla przyjemności, a nie dla urżnięcia się
Boję się o Ciebie i troszkę współczuję. Nie wiem bowiem jak poradzisz sobie z organizmem i jak będziesz się bawił jeśli zdecydujesz się przyjechać na jakieś spotkanie forumowiczów. Nie wszyscy są tacy pryncypialni ja Ty (i ja ).Comment
-
pieczarek napisał(a)
Hmm, możesz jeszcze bardziej udoskonalić swoją postawę i pijać tylko piwa niskoalkoholowe do 0,5%.
Boję się o Ciebie i troszkę współczuję. Nie wiem bowiem jak poradzisz sobie z organizmem i jak będziesz się bawił jeśli zdecydujesz się przyjechać na jakieś spotkanie forumowiczów. Nie wszyscy są tacy pryncypialni ja Ty (i ja ).
A na spotkaniu forumowiczów na pewno sobie poradzę; przeszedłem bardzo solidną szkołę jako leśnik; przez moje gardło przechodziło wszystko co się nadaje do picia.Comment
-
szostak napisał(a)
Nie cierpię piw niskoalkoholowych!
A na spotkaniu forumowiczów na pewno sobie poradzę; przeszedłem bardzo solidną szkołę jako leśnik; przez moje gardło przechodziło wszystko co się nadaje do picia.
powinien zasiąść z Gul Gulem do Kumysu
a potem z radością urżnąć się piwkiembez brody...Comment
-
szostak napisal/a
przeszedłem bardzo solidną szkołę jako leśnik; przez moje gardło przechodziło wszystko co się nadaje do picia.
[nota bene, drugi to już leśnik na forum, a i trzeci jeszcze się do drzew przymierza. robi się ekologićnie...]**** zbliża ludzi... :-]Comment
-
szostak napisał(a)
yemiołka napisał(a)
ja mam jak zwykle najlepszy pomysł:
trzeźwy - trzeźwy inaczej - podchmielony - zawiany - nagrzany - [...] itd.
Mi klasyfikacja yemiołki podoba się.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
szostak napisal/a
Ja też wiedziałem i Pieczarkowi odpowiedziałem. Zaznaczam przy tym, że jestem leśnik zdrajca, który porzucił profesję dokładnie 15 lat temu, więc sporo mi juz z głowy wywietrzało.Comment
-
pieczarek napisał(a)
Potwierdzam, że szostak to leśnik (były). Potrafił wytłumaczyć ludzkim głosem co znaczy "rozmygłować mygłę". Na forum jest już więc kilka osób, które to wiedzą. Dwóch leśników (byłych) i kilku leśników "honoris causa".Comment
-
Wracając do stopni to proponuję:
czeladnik,
słodownik,
....
....
....
mistrz piwowarski.
Po drodze cos się da wkleić, chwilowo nie mam pomysłów. Chciałem dać piwowara, ale On już jest. Sensor także.
A może dodatkowy wyróżnik dla tych którzy warzą w domu?
Koledzy pomóżcie!Comment
Comment