Zauważyłem, że rozmowność przy piwie rozkłada się zgodnie z krzywą Gausa. Najpierw mówimy coraz więcej i głośniej wraz ze zwiększającą się ilością spożytego napitku. Z czasem jednak gardziołko zaczyna się zdzierać, a i dykcja powoli siada, więc i rozmowność się zmniejsza.
Propozycje "stopni" dla Użytkowników
Collapse
X
-
A niektórym z nas na miłym spotkanku prędzej się piwo skończyło niż się nagadaliśmy
Comment
-
-
Originally posted by Marusia
A niektórym z nas na miłym spotkanku prędzej się piwo skończyło niż się nagadaliśmy
I mi sie wlasnie wydaje ze to dobrze bo cöz by bylo gdyby jeszcze jedno piwi bylo tylko do polowy wypite i juz nie mielismy sobie nic do powiedzenia jak mozna by zasnac i rano oczekiwac nowych twarzy w lözkö obok siebie gdy te stare sie jeszcze pamieta
Comment
-
-
Re: Faltan ma rację
Originally posted by jacek
Tylko brzuch się liczy. On jest świadkiem niezawodnym.
Pozdrawiam wszystkich. [/B]
moim zdaniem brzuch o piwa to jest glupota to tylko objaw dobrobytu
Comment
-
-
nie ma nic bardziej błędnego, obżartuchy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No ja też spożywam sporo, od lat, a mięsień piwny jakiś taki niedorozwinięty posiadam.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Originally posted by Krzysiu
...mamy tutaj osobę, która spożywa naprawdę sporo, a mięśnia piwnego u niej nie widać...
SIMON??????Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Maryhh, Ty to potrafisz mnie rozbawić!!!!
Comment
-
-
a może zrobić coś takiego
spisać wszystkie stanowiska pracy w browarze, poszeregować od najniższego i ustalić kryterium????Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
Comment