Maryhh, weź się napij
Propozycje "stopni" dla Użytkowników
Collapse
X
-
-
Maryhh: no i byśmy mieli zaraz przerost kadry kierowniczej- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
no cóż propozycja
nie miałem na myśli kierowników i dyrektorówWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
To chyba się nie zrozumieliśmy? O co własciwie Ci chodzi?
Comment
-
-
maryhh.... chyba dawno się nie widzieliśmy. Ale i tak pamiętasz mnie baaardzo dobrze !
Cóż... może jakis trening ?
Co do stopni....
może tak jednak od zwierzątek, a dokładniej - ptaszków:
wróbelek - przepiórka - dzięcioł ( nieźle stuka ! ) - jastrząb ( to już baardzo drapieżny i agresywny osobnik !!! )
Dla baardzo mało aktywnych: sowa ! A dla tych co się za bardzo pastwią nad i tak martwą zwierzyną: sęp...
Pozostaje jeszcze król ptaków: orzeł, ale to miano może otrzymac osobnik wyjątkowy... wybrany za szczególne osiągnięcia forumowe ( np w drodze ptasiego głosowania )...
Są jeszcze niebieskie ptaki i.... pawie. Ale może lepiej zostawić je w spokoju....
Simon
Comment
-
-
a więc co autor miał na myśli:
jest jakiś proces powstawania piwa i różni ludzie pracują w poszczególnych działach (leżakownia, warzelnia, rozlewnia itd.)
Trening chętnie, tylko nie wiem kiedy będę we WrocławiuWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Ah o to....
Simon, twój pomysł jest niezły, ale myślę, że i tak za dużo tu o zwierzątkach i jedzeniu jak na forum o piwie
No i na szczęście z tych forumowiczów co znam, nikt nie zasłużył na tytuł "pawia"
Comment
-
-
pawianów - skądże !? ale orłów to paru by sie znalazło...
....a wlaśnie dlatego Marusiu, że tak zwierzątka lubimy i często w różnych kontekstach o nich dyskutujemy, warto by te upodobania wykorzystać i w piórka się przystroić !
"Ujrzałem orła cień !"Simon
Comment
-
-
No, właściwie jeden ptaszek jest juz zaklepany przez Krzysia, on juz dożywotnio Przepiórem
Comment
-
-
... a Ty, Simon, widzę ciągle te aluzje do orła niby robisz, hę
Comment
-
-
Widzę, że się ostatnio rozpleniłeś strasznie, a orły wszak rzadkie ptaki
Ja mogę byc wróbelkiem - to cała ja - cicha, skromna, szara...
i wszędzie mnie pełno
Comment
-
-
.... dzięciole ty jeden!!!
Poza tym, mamy jedną Pszczółkę...
A Ty możesz być....hmmm....niech no pomyślę...
Danie dnia? Indyk w galarecie?
O sorki, znowu te kulinaria
Comment
-
Comment