Originally posted by maryhh a może zrobić coś takiego
spisać wszystkie stanowiska pracy w browarze, poszeregować od najniższego i ustalić kryterium????
Moim zdaniem wszystkie stanowiska w browarze sa röwne bez tej najmniejszej nikomu sie nie uda wyprodukowac dobrego piwa
a z drugiej strony zadna praca nie hanbi jedynie daje mozliwosci zadowolenia i wiekszego pieniadza-ale majac prawo wyboru napewno wybralbym tez ta lepsza
może źle się wyraziłem, ale chodziło mi o hierarchię wg procesu powstawania piwa (najpier robimy to a potem tamto i na końcu mamy TO).
poza tym nie twierdzę aby jakakolwiek praca miała hańbić.
Krzysiu - w browarach nie ma kiperów, są degustatorzy. Kiperzy degustują wina.
A może tak :
Osoba najbardziej aktywna otrzymuje stopień "Marusia", osoba najdowcipniejsza będzie "Simonem". Tytuł "Krzysia" otrzyma osoba asertywna o największej wiedzy historycznej, "Maryhhem " będzie ktoś najbardziej konkretny o dużej wiedzy technicznej ( patrz temat o stopach itp.), "sensorem" zaś uczestnik forum pojawiający się nagle, z częstotliwością 2x w miesiącu. I tak dalej.......................
W ten sposób Marusia będzie miała szansę zostać "Krzysiem", Krzysiu "maryhhem", maryhh "sensorem" , sensor "Radegastem", Maja "Simonem", Simon "adamem 16" i tak dalej..................... Poza tym każdy dostanie szansę bycia sobą.......
Nie mów Art że nie dasz sobie z tym rady ?
Aha i jeszcze jedno - Artem może być tylko Art, bo jest tego wart.
Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Zupełnie nie wiem czemu, ale jakoś nie chcę być Krzysiem
Sensor, jesteś trochę do tyłu, Krzysiu stosując metody mocno dyskusyjne przegonił mnie w ilości postów i to on dzierży teraz palmę pierwszeństwa w gadulstwie
Comment