i to na cito!!
Propozycje "stopni" dla Użytkowników
Collapse
X
-
A co wy na to jakby przydzielać stopnie nie za ilość postów, ale za częstotliwość ich zamieszczania. Foworyci na dziś (a jakże by inaczej ) Krzysiu - 6,66 dziennie; Marusia 6,87 i ... Zythum z wynikiem 6,50. Jest to dobre o tyle, że tak jak można awansować, tak również można spaść.
Art dałoby się coś takiego wykręcić?
Dobry wynik miał swego czasu Marcopolok - ponad 40 dziennie.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
I tu jest d***!. Taka punktacja spowoduje, że ludzie dostana szajby i będą robić wszystko by być na szczycie, co jest niemal równoznaczne z bredzeniem głupot."Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
Maja napisal/a
tyz prowda...
Posty tego typu jak i np. "hę" "yh" " " czy inne ,to nie są posty-
tylko zwykłe bekanie.
Chyba Wam nie chodzi o to ,kto ma ich więcej?
Jestem tu, bo nikt nie używa wulgaryzmów, nikt nie bawi się w "lepperiade", nikt z nikogo nie robi "dupka"- a, że czasami mamy różne zdania to chyba nic złego?
Co do awansowania , to chyba te kolejne stopnie nie mają wpływu na Waszą aktywność na forum???
Jeśli tak, to ja mam dość, bo trochę stopniowania zaliczyłem.
Spocznij!Last edited by SAIMIR; 2002-01-09, 16:49.
Comment
-
-
Ludzie, jeżeli dla kogoś ważne są stopnie to niech dobrze się uczy, albo idzie do wojska. Albo na klatkę schodową.
Last edited by adam16; 2002-01-09, 18:25.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
hehehe
aleś podsumowałWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
Comment