Cieszę się, że zauważyłeś mój wysiłek. Bo dzisiaj zamierzam dobić do 1000 postów - przez około 10 godzin wydaje się to możliwe.
Propozycje "stopni" dla Użytkowników
Collapse
X
-
Wiesz co Talrasha, Slavoy zauważył nie tylko to, że piszesz dużo.
Jak narazie tylko ty stwierdziłeś, że piszę bez sensu. Mi osobiście się tak nie wydaje i myślę, że trochę przesadziłeś pisząc tak.
Być może jest to czymś spowodowane - być może brakiem taktu.Catalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
-
Myślę, że to, że "trzaskam" posty nie jest niczym złym - tak mi się spodobał browar, że lubię sobie coś wystukać - i czy zawsze musi być to związane całkowicie z piwem.
Nie każdy tak jak robi to Pieczarek jest doskonały i pisze tylko rzeczy, które są mądre, przemyślane ...Catalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
-
Forum zostało stworzone by można było gadać, na temat i nie na temat. I o sprawach ogólnych i nie - i o piwie i nie o piwie. A że ktoś lubi gadać i wysyła dużo postów to co ? Chyba nie robi tego dla statystyki i po to aby pod jego ksywką widniała jak największa cyfra. Taka jest moja koncepcjaNoLeafClover
Comment
-
-
jak zwykle offtopic.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment