szostak napisał(a) Może już czas podsumować propozycje. Na ten temat jest już prawie 250 postów, a przeglądań prawie trzy tysiące.
Całkowicie popieram wniosek posła Szostaka Czas na działanie, ale widzę, że większość delegatów blokuje mównice i chyba te obrady za szybko się nie skończą
I nie ustaliliśmy nic. Nadal jesteśmy membrami. Przeleciałem wszsytkie posty w tym temacie i na dobrą sprawę znalazły się tam tylko dwa sensowne pomysły (ale zaporoponowane przez różne osoby w różnym czasie:
Fajne, fajne. Mnie podobają się membery. Czeladnik itd. może się gościom wydać nie poważne. Moż zróbmy coś podobnego do pomysłu z BeerAdvocate.com, czyli kufle przy nickach. Np. 0-30 kufel pusty, 30-100 to kufel napelniony w 1/4 itd. Tylko mi kufli nie wypijać!
Po co ta klasyfikacja i tak podawane są ilości wypitych piw i to wystarcza aby wiedzieć z kim "się tańczy"
Może jedynie zostawić juniora do 30 piw, bo to ułatwia kontakt, bardziej ośmiela i mobilizuje , aby nie być już juniorem.
Można nazwać np. Świeżak i honorować jak zielony listek u młodego kierowcy, czyli z życzliwością.
Mawas napisał(a) Po co ta klasyfikacja i tak podawane są ilości wypitych piw i to wystarcza aby wiedzieć z kim "się tańczy"
Może jedynie zostawić juniora do 30 piw, bo to ułatwia kontakt, bardziej ośmiela i mobilizuje , aby nie być już juniorem.
Można nazwać np. Świeżak i honorować jak zielony listek u młodego kierowcy, czyli z życzliwością.
No to jak ktoś już 1000 piwek wypił to chyba za dobrze nie tańczy
Comment