W metrze?
Znienacka - konkurs
Collapse
X
-
Na dworcu PKP. Albo w Danii - proszę o to DanioBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Bierhalle albo Browarmia.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Dworzec PKP...Ani chybiMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Witam piwowarów domowych
Piszę w sprawie organizacji IX Poznańskiego Konkursu Piw Domowych, który w tym roku stanął pod znakiem zapytania. Otóż po dość długich próbach ustalenia z WOT PSPD jakie kategorie piw wystawimy do konkursu, w połowie sierpnia otrzymałem wiadomość, że... -
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Regulamin Konkursu Piw Domowych wraz z formularzem - klik!
A jakby się nie chcialo klikać, to poniżej - ale formularz pod klikiem, bo tu się nie zmieścił rozmiarowo.
Regulamin XII Wrocławskiego Konkursu Piw Domowych
XIV WROCŁAWSKICH WARSZTATÓW PIWOWARSKICH
... -
Regulamin Konkursu „375 nagród na 375 lat”
Uczestnictwo- Konkurs „375 nagród na 375 lat” jest organizowany przez serwis Browar.biz oraz Tyskie Browary Książęce (Kompanię Piwowarską SA) i składa się z 23 mini-konkursów, rozgrywanych między 1. czerwca a 30. października
-
Channel: Ogłoszenia i nowości w Browarze
-
Pora na ogłoszenie kategorii konkursowych - załatwię to od razu w połączeniu z regulaminem
Proszę o komentarze w sprawie czytelności, co to są "Wariacje na temat stouta" - może trzeba coś uściślić w regulaminie i formularzu wg Was?
W regulaminie pojawił się nowy... - Loading...
- Koniec listy.
Comment