Witam, szukam opinii o piwach z Browaru Braniewo [ Barkas, Batory ] piłem ostatnio w Elblągu i bardzo mi smakowały , chciałbym poznać opinie innych piwoszy
Browar Braniewski
Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
Related Topics
Collapse
-
21.06.2023 na zaproszenie głównego piwowara Pawła Fityki miałem okazję odwiedzić nowy browar Reden. Sąsiaduje przez ulicę z zajezdnią tramwajową więc by tu trafić trzeba wysiąść na przystanku Chorzów-Batory Zajezdnia i iść wzdłuż jej ogrodzenia podziwiając stacjonujące tu tramwaje
....
-
Channel: Browary polskie
-
-
Witam,
Kupię powojenne etykiety browarów Gdańsk, Elbląg, Braniewo, Starogard...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-07-16, 20:51 -
-
Kod LE - Rakszawa.
Zakup w Dino.
Alko 5.0%
Piana - więcej na początku potem prawie pełna warstewka.
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - złoto.
Aromat - lekka zbożowość i nutka chmielu.
Smak - słodkawe, lekko ściągające, kwiatowe,...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-10-27, 15:04 -
-
Nowość z braniewskiego browaru (kod LG). Przynajmniej nigdy wcześniej tego nigdzie nie widziałem. Brak wątku na tym forum również to potwierdza. Alkohol 6%. Skład: woda, słód jęczmienny, jęczmień browarny, chmiel, ekstrakt chmielu. Opisy w 3 językach, po polsku, angielsku i włosku. Po...
-
-
-
Piwo do nabycia w Dino. Cena 2,99zł za puszkę. Alkohol 5%, kod LG, pełen skład podany: woda, słód jęczmienny, jęczmień browarny, chmiel, ekstrakt chmielu. Barwa złota, piana niezła, gęsta. Lacing dobry, kufel oblepiony. Zapach kartonowo-słodowy. Smak słodowo-goryczkowy. Całkiem niezłe....
-
2024-01-08, 13:30 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment