A możecie jakiś link zapodać? Bo jakoś nie mam przyjemności znać Adama ani Kiszota osobiście, więc nie interesowałem się tematem Waszych porterowych posiedzeń.
To ile tych porterów zniszczyliście? Po wyglądacie jakby skrzyneczka co najmniej poszła
Ee,teraz nie było dużo.Gorzej było na zeszłym spotkaniu.Znaczy sie gorzej wyglądaliśmy.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Ciekawe co ja bym musiał zrobić jak ja mam co drugi włos w inną stronę.
Po przeczytaniu Twojej uwagi postanowiłem spojrzeć na swoją paszczę pod tym właśnie kątem. Wiadomo że każda twarz jest inna i każda wymaga innej techniki golenia. Trzeba ją sobie samemu wypracować.
I zauważyłem, że u mnie też niemal każdy włos w inną stronę. Inaczej pod nosem, inaczej na brodzie, inaczej od brody w dól, inaczej z lewej i prawej strony. I jakoś daję radę. I właśnie dzięki brzytwie mogę się ogolić gładko.
Polecam, spróbuj.
Ostatni raz goliłem się w piątek w nocy. To już 2 dni minęły. Strasznie dużo czasu. Idę się namydlać
Za dużo zachodu.Trza kupić brzytwę ,kamień lub pasek.A potem jeszcze się nauczyc obsługi.
A w tym temacie brak wiedzy i umiejętności grozi poderżnięciem gardła Ja od ponad 15 lat nie przykładam do twarzy żyletki, ani maszynki do golenia. Obcinam brodę maszynką fryzjerską bez nakładek i tyle. Wcześniej przez ładnych parę lat się męczyłem i po każdym goleniu nie mogłem dotknąć twarzy. To samo dotyczyło niestety brzytwy. Po każdej wizycie u fryzjera - wtedy jeszcze chętnie jej używali - kiedy wygolił mi szyję, nie mogłem dwa dni ruszać głową. Ale z tego co przeczytałem, wystarczy wytrzymać 2 tygodnie, a potem już jest OK Nie wiem czy się kiedyś jeszcze zdecyduję...
Ostatnia zmiana dokonana przez alnus; 2007-12-18, 00:28.
Wcześniej przez ładnych parę lat się męczyłem i po każdym goleniu nie mogłem dotknąć twarzy.
Mam dokładnie to samo.Więc goliłem sie co kilka dni a tera od narodzin małego przestałem sie golić całkowicie.
No i kupilem brzytwe i potrzebne akcesoria. Niestety nieumiem porzadnie naostrzyc brzytwy, po kilku goleniach coraz ciezej idzie , a ostrzenie na pasku nie przynosi zadowalajacych efektow. Kupilem tez kamien wodny ,ale efekty sa w najlepszym wypadku mizerne. no i co mam zrobic? Jak dluga ostrzyc na pasku minute, dwie, dziesiec?
"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Teoretycznie wiem jak ostrzyc ogladalem filmiki na sieci... Ale jest jedno ale nigdy nie wyszlo mi otrzenie tak bym byl z niego zadowolony, ale dzisiaj zauwazylem ,ze powoli... powoli brzytwa robi sie coraz bardziej ostra, albo moj zarost robi sie coraz bardziej miekki
"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment