Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc
Wyświetlenie odpowiedzi
Przy piwie o... brzytwie
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedziTo ile tych porterów zniszczyliście? Po wyglądacie jakby skrzyneczka co najmniej poszłaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziCiekawe co ja bym musiał zrobić jak ja mam co drugi włos w inną stronę.
I zauważyłem, że u mnie też niemal każdy włos w inną stronę. Inaczej pod nosem, inaczej na brodzie, inaczej od brody w dól, inaczej z lewej i prawej strony. I jakoś daję radę. I właśnie dzięki brzytwie mogę się ogolić gładko.
Polecam, spróbuj.
Ostatni raz goliłem się w piątek w nocy. To już 2 dni minęły. Strasznie dużo czasu. Idę się namydlać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedziPolecam, spróbuj.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziZa dużo zachodu.Trza kupić brzytwę ,kamień lub pasek.A potem jeszcze się nauczyc obsługi.
Chociaż zawsze twierdzę że wiedza nie boli.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziNie boli, ale męczy.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
A w tym temacie brak wiedzy i umiejętności grozi poderżnięciem gardła Ja od ponad 15 lat nie przykładam do twarzy żyletki, ani maszynki do golenia. Obcinam brodę maszynką fryzjerską bez nakładek i tyle. Wcześniej przez ładnych parę lat się męczyłem i po każdym goleniu nie mogłem dotknąć twarzy. To samo dotyczyło niestety brzytwy. Po każdej wizycie u fryzjera - wtedy jeszcze chętnie jej używali - kiedy wygolił mi szyję, nie mogłem dwa dni ruszać głową. Ale z tego co przeczytałem, wystarczy wytrzymać 2 tygodnie, a potem już jest OK Nie wiem czy się kiedyś jeszcze zdecyduję...Last edited by alnus; 2007-12-18, 00:28.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika alnus Wyświetlenie odpowiedziWcześniej przez ładnych parę lat się męczyłem i po każdym goleniu nie mogłem dotknąć twarzy.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
A jakia brzytwe warto kupic na poczatek? Na brytyjskim ebay`u mozna znalesc troche tanich dziwnych brzytw. Ale na co zwracac uwage wybierajac brzytwy?"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
No i kupilem brzytwe i potrzebne akcesoria. Niestety nieumiem porzadnie naostrzyc brzytwy, po kilku goleniach coraz ciezej idzie , a ostrzenie na pasku nie przynosi zadowalajacych efektow. Kupilem tez kamien wodny ,ale efekty sa w najlepszym wypadku mizerne. no i co mam zrobic? Jak dluga ostrzyc na pasku minute, dwie, dziesiec?"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
A jak ostrzysz na kamieniu? Bo brzytwę ostrzy się tak jak nóż dopiero na pasku, a na kamieniu odwrotnie, czyli pchając. Poszperaj w sieci.
Mnie się jeszcze nie udało naostrzyć brzytwy tak, żebym był z tego zadowolony, ale golenie jakoś idzie. Tzn. szło latem, bo teraz zima i noszę brodę.
Comment
-
-
Teoretycznie wiem jak ostrzyc ogladalem filmiki na sieci... Ale jest jedno ale nigdy nie wyszlo mi otrzenie tak bym byl z niego zadowolony, ale dzisiaj zauwazylem ,ze powoli... powoli brzytwa robi sie coraz bardziej ostra, albo moj zarost robi sie coraz bardziej miekki"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
Comment