Przy piwie o... brzytwie
Collapse
X
-
Najpiękniejsze jest to, że mydełko za 26 złotych mam już 14 miesięcy i dalej jest prawie połowa do zużycia. Sądzę, że spokojnie 2 lata na nim przejadę. Ale największa korzyść to cera. Zero problemów jakichkolwiek. Zero wyprysków, zaczerwienień, pieczenia. To tygryski lubią
Naprawdę z czystym sumieniem polecam brzytwę zamiast innych golideł.
Comment
-
A co do techniki, to wpisz w you tube hasło razor i dostaniesz pełną instrukcję co i jak.Comment
-
Ja kamień kupiłem parę lat temu za 120 zł w sklepie Akademii Muzycznej w Warszawie. Jest to japoński dwustronny kamień wodny (4000/8000). Też jest nieduży, ale nie powinno być problemem kupno większego. Dwustronny pas (skóra/płótno) i odpowiednią maść polerską znalazłem w sieci.
Tylko brzytwę mam kiepską i nigdy nie udało mi się jej porządnie naostrzyćComment
-
Ależ Żą kochany. Nie ma problemu. Ty jesteś w Warszawie, ja zaraz pod. Przecież możemy się spotkać. Pokażę Ci jak ostrzyć na kamieniu, jak ostrzyć na pasie, jak się golić. Jeśli ja się nauczyłem, to i Ty potrafisz. Jedno twoje słowo i jedziemy z tym koksem.Comment
-
Żą! Nie ufaj facetowi z brzytwą- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Kolejny browar w Brukseli jaki odwiedziliśmy 9.08.2024 jest odległy w prostej linii od La Source o 300 m https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...re-4-la-source. Jednak bezpośredniego przejścia nie ma, należy...
-
Channel: Belgia
-
-
Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał
? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji
. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
-
Channel: Niemcy
-
-
Siglufjörður - miast(eczk)o (niespełna 1,2 tys. mieszkańców) - najbardziej wysunięte na północ w Islandii, na półwyspie Tröllaskagi, na brzegu fiordu o tej samej nazwie, który łączy się z Oceanem Arktycznym. Siglufjörður otaczają szczyty górskie sięgające 900–950 m n.p.m.
...-
Channel: Islandia
2024-10-06, 01:35 -
-
Žatec, jak wszyscy dobrze wiemy to miasto piwa i chmielu, a obecnie wzbogacił się jeszcze o jeden nowy browar. Browar Pioneer, bo o nim mowa swoje początki miał w roku 2016 kiedy to obecny piwowar Czech Michal Havrda spotkał się w Žatcu ze Słowaczką o imieniu Miriama. Postanowili założyć...
-
Channel: Czechy
2019-05-13, 08:36 -
-
Przybyłem do Hlízova w piękną, upalną sobotę 12.08.2023. Dojazd zapewniają pociągi osobowe jeżdżące na odcinku Kolín - Kutná Hora, z przystanku kolejowego do browaru jest 200 m.
Browarek oficjalnie polał swe pierwsze piwa w październiku 2022. Powstał on na terenie dawnego majątku...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment