Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc
Wyświetlenie odpowiedzi
Przy piwie o... brzytwie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer Wyświetlenie odpowiedziNie, właśnie nie mam. To jest właśnie główna rzecz,która powstrzymuje mnie od używania brzytwy - nie wiem, czy uda mi się zdobyć odpowiednie narzędzia do ostrzenia, i czy będę potrafił brzytwę naostrzyć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer Wyświetlenie odpowiedziNie, właśnie nie mam. To jest właśnie główna rzecz,która powstrzymuje mnie od używania brzytwy - nie wiem, czy uda mi się zdobyć odpowiednie narzędzia do ostrzenia, i czy będę potrafił brzytwę naostrzyć.
Comment
-
-
Ja kamień kupiłem parę lat temu za 120 zł w sklepie Akademii Muzycznej w Warszawie. Jest to japoński dwustronny kamień wodny (4000/8000). Też jest nieduży, ale nie powinno być problemem kupno większego. Dwustronny pas (skóra/płótno) i odpowiednią maść polerską znalazłem w sieci.
Tylko brzytwę mam kiepską i nigdy nie udało mi się jej porządnie naostrzyć
Comment
-
-
Ależ Żą kochany. Nie ma problemu. Ty jesteś w Warszawie, ja zaraz pod. Przecież możemy się spotkać. Pokażę Ci jak ostrzyć na kamieniu, jak ostrzyć na pasie, jak się golić. Jeśli ja się nauczyłem, to i Ty potrafisz. Jedno twoje słowo i jedziemy z tym koksem.
Comment
-
-
Żą! Nie ufaj facetowi z brzytwą- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziŻą! Nie ufaj facetowi z brzytwą
Comment
-
Comment